Beauty

Excusez-moi? Je moet je beautyblender dus in je vriezer bewaren

Inmiddels heb je je make-uproutine al wel helemaal uitgestippeld, toch? En een beautyblender zal je vast niet onbekend zijn, maar wist je dat je deze het beste in de vriezer kunt bewaren? Nopes, wij ook niet. 

Je moet je beautyblender in de vriezer bewaren

Nee, die zagen wij ook niet aan komen. Blijkbaar moet je je beautyblender niet gewoon terug in je make-uptasje stoppen, maar even richting je vriezer lopen en ‘m daar in deponeren. Wij leggen je uit waarom!

Gamechanger 

Een bevroren beautyblender leek ons juist moeilijker om mee te blenden, maar het tegenovergestelde is waar. Hiermee gaat het namelijk veel makkelijker. Hiermee kan je je hoopjes foundation en ugly ass randjes binnen no time weg werken. Volgens de bedenker van dit hele fenomeen werkt het met foundation, maar ook met concealer! 

Hoe het werkt

Ghazai W, make-up goeroe, is achter deze hack gekomen en besloot ‘m te delen met haar 393 duizend volgers. Ze maakt haar blender nat en laat ‘m vervolgens niet langer dan een halfuurtje in de vriezer liggen. En man, dat werkt als een trein! Haar foundation ziet er flawless uit. Haar volgers, ofwel de personen die het uitgeprobeerd hebben, zijn ook lyrisch over de hack.

Must reads 👀