Lifestyle

Spice it up door het op deze spannende plekken te doen

Samen het bed delen is mega fijn, maar soms willen jij en je partner wel eens een keer iets dan altijd maar in bed of op de bank en dat is meer dan logisch. Spice it up door het op deze plekken te doen en wedden dat dit voor een boost zorgt!

Maak je relatie spannender door het op deze plekken te doen

Begint seks in je bed je te vervelen, probeer het dan ook een keer op deze plekken…

In de sauna

Een avondje met je lover naar de sauna is natuurlijk mega steamy en ook wel de ideale plek om het te doen, aangezien je toch al niks aan hebt, right? Zoek een lege sauna op en ga ervoor, wedden dat dit mega fijn is door de warmte. Alleen moet je er wel even op letten dat je het niet doet waar één van de camera’s op je gericht is, want grote kans dat jullie sauna-avondje dan vrij snel eindigt… Mocht je het doen nog een beetje te spannend vinden in de sauna kun je ook al snel veel voldoening krijgen uit handwerk! 😉

In bad

Nu er een lockdown is zitten jullie vast een stuk vaker ‘s avonds thuis en dat is dan ook het perfecte moment om er een romantisch avondje samen at home van te maken met een beetje spice. Vul het bad, pak een lekker wijntje en zet kaarsjes in de badkamer. Dan doet de romantiek vanzelf wel zijn werk en gegarandeerd dat jullie hier mega opgewonden van raken… Mocht je geen bad hebben, doe het dan een keer in een bad als jullie een weekendje naar een hotel gaan. Want volgens onderzoek is hotelseks de lekkerste seks die er is en duurt over het algemeen dan ook vijftig minuten. Wait, whut?

Tipje: Als je een condoom gebruikt moet je wel even op letten, want het water kan een frictie geven en dat is niet fijn…

Seks op spannende plekken

Verlaten stiltecoupé

Zitten jullie samen in de trein en zit er niemand om jullie heen? Hoe spannend is het dan om van bil te gaan en je helemaal uit te leven! Doe het vooral tussen de stations in, zodat je zeker weet dat er niemand in jullie coupé in zal stappen en let ook even op waar de conducteur instapt, want op een onverwachtse OV-check zit je waarschijnlijk ook niet echt op te wachten. Het enige nadeel is dat je in de trein niet zoveel ruimte hebt, dus je zult creative moeten zijn met de standjes. Maar dat moet wel lukken, hé?

Op de wc van een club

Gaan jullie weleens samen uit? Duik dan een keer de wc van een club in en heb daar een keer seks tegen de muur, op de wc-bril of bevredig elkaar oraal. Grote kans dat jullie betrapt worden, maar dat maakt het juist alleen maar spannender, right?

Feitje over openbare seks in het buitenland: mochten jullie op vakantie nou ook in een hitsige bui raken en besluiten het in een winkel, park of op het strand te doen klinkt dat natuurlijk heel erg romantisch. Maar in sommige landen kun je hiervoor opgepakt worden, iets wat je absoluut niet wil lijkt ons… Dus hou je een beetje in of doe het als er niemand in de buurt is!

Seks op spannende plekken

Lees ook: