Beauty

Eh, wat? Glijmiddel als de perfecte primer?

Okay, TikTok heeft ons al vele dingen geleerd maar deze hack klinkt wel heel erg gek. Volgens meerdere TikTokkers zou glijmiddel namelijk de perfecte primer zijn, what?! Pak je tube er maar bij en smeren maar!

Bron: TikTok Nikkietutorials

Is glijmiddel de perfecte primer?

We kennen het allemaal in verschillende soorten en smaken voor een bepaalde activiteit, maar werkt het ook goed als een primer? Het schijnt namelijk een perfecte basis te zijn voor je make-up. Laten we eens zien of dit ook zo is!

Glijmiddel

Het doel is om de stralende en glowy huid te krijgen en met de juiste primer en foundation kom je vaak al een heel eind. Maar heb je al eens een keer gedacht aan glijmiddel, om te gebruiken als primer? Ja, glijmiddel! Volgens meerdere TikTokkers is dat hun geheime middel voor een dewy look en als extra blijft je make up ook nog eens langer zitten.

Tested

Onze queen of make-up heeft deze hack ook gezien en besloot om het ook te proberen. Maar al snel komt Nikkie erachter dat ze het he-le-maal niks vindt. In haar TikTok laat ze zien dat het totaal geen goed resultaat geeft, want het is allesbehalve dewy en perfect.

Ga jij deze trend eens proberen?Of laat je hem aan je voorbij gaan?

Lees ook: 

https://www.girlscene.nl/artikel/35393-tiktok-hack-ogen-groter-laten-lijken

https://www.girlscene.nl/artikel/35139-bh-bandjes-wegwerken