News

Rijk en Sam Hofman delen sneer uit naar Sarah van Soelen

Jullie hebben ongetwijfeld ons artikel over het vraagstuk of Sarah van Soelen ook met Sam Hofman is geweest gezien. We hadden allemaal vrij snel door (of toch niet) dat het hele gebeuren één grote grap was en dat het ging over een basisschoolverkering van drie dagen. De prank en sneren die hierna volgden vanuit de Hofman-broers richting Sarah van Soelen zijn echter minstens zo vermakelijk.. 

Hofman-broers delen sneer uit naar Sarah van Soelen

Rijk en Sam Hofman zijn wellicht wel de meest sarcastische personen ooit. Ze houden wel van een lolletje en toen ze merkten dat er artikelen door RTL Boulevard, MSN (en ons) werden geschreven over de vermeende affaire tussen Sarah van Soelen en Sam Hofman besloten ze er één grote prank van te maken. Dat had Sarah helaas niet echt door..

De vermeende relatie 

In hun tiende podcast, Broers, lieten Sam en Rijk Hofman weten dat Sam in een ver verleden (lees: in groep drie van de basisschool) een fling had met Sarah van Soelen. Dit werd door allerlei juice-kanalen opgepikt en toen het uiteindelijk door MSN en RTL Boulevard werd besproken kwam Rijk Hofman erachter dat het flink uit verband getrokken werd. 

Pranking Sarah van Soelen

Op dit moment was Sam Hofman zich van nog geen kwaad bewust en Rijk besloot hier gebruik van te maken; hij maakte een post met een aantal stories waarin hij het liet lijken alsof Sam he-le-maal heartbroken was van de break-up. Daarbij stond: “We willen vragen om zowel Sarah als Sam de rust en ruimte te geven om dit verschrikkelijke nieuws te verwerken, bij voorbaat bedankt.” 

DM van Sarah

Sarah van Soelen heeft hierop gereageerd en nam het hele gebeuren nét iets te serieus. Ze reageerde mega verontwaardigd en heeft zelfs een bericht gestuurd naar fawrynotsawry. Hier hebben Rijk en Sam weer op gereageerd, en ze deden alsof ze ‘t ontzettend erg vonden dat zij er zo tegenaan keek. Dit nam Sarah weer veels te serieus. 

Sneer naar Sarah van Soelen

Op dat moment vind Rijk het allemaal veels te ver gaan; hij noemt Sarah een complete retard. “Hoe kan je dit nou serieus nemen?” Volgens Sam heeft Sarah absoluut geen zelfspot. Ze heeft de cursus sarcasme compleet gemist. Na de voicememo die Sarah naar fawrynotsawry stuurde waarin ze alles ontkende, zei Rijk dat ze een stukje van haar hersenen miste. “Sorry, ik wil haar echt niet beledigen, maar dan ben je toch fucking dom.” Ook Patty Brard kreeg de wind van voren, want zij besprak het hele gebeuren ook alsof het iets mega serieus was. Zij moest, volgens de Hofman-broers, even van haar stoel op Ibiza vandaan komen.  

Wij vinden het in ieder geval echt ontzettend vermakelijk en zijn blij dat we deel uit hebben mogen maken van deze prank.