Lifestyle

Facetimen op een ander niveau met deze 360° draaiende statief

action-statief-360-graden-draaiend

TikTok queens, listen up! Dit mag je absoluut niet missen! Ben jij dol op vloggen of het creëren van filmpjes? Droom je ervan om TikTok famous te worden? Of wil je gewoon je FaceTime-sessies met je lover of je bestie naar een hoger niveau tillen? Ren dan nu naar de Action, want ze hebben weer wat nieuws!

must-have voor het perfecte facetime gesprek? Een 360 graden draaiend statief. En ja, het statief kan alle kanten op, fun right? Van plan om een vlog carrière te starten? Of wil je je Instagram-feed een boost geven? No problem, voor een prikkie haal je hem nu bij Action. En geloof ons maar, het is een handig apparaatje!

Een 360 draaiend statief is de must-have voor de perfecte TikTok, selfie of video

Als je die perfecte TikTok wilt maken, een fantastische selfie voor Instagram, of zelfs een video voor YouTube wilt opnemen, is goed statief absoluut onmisbaar. Soms is het vinden van de juiste hoek een beetje lastig, gelukkig is er een oplossing: een 360 graden draaiende statief. Zeg maar bye bye tegen normaal filmen, vanaf nu heb je een statief die automatisch roteert door het volgen van je gezicht, zodat jij de meest vette video’s kan maken voor op je socials!

Wil je je FaceTime-game naar een hoger niveau tillen? No problem! Met dit handige accessoire kun je je telefoon in elke gewenste hoek positioneren, waardoor je de perfecte selfie of video-oproep kunt maken. Het beste aan dit statief is dat het supereenvoudig te gebruiken is. Je klemt gewoon je telefoon vast, stelt de gewenste hoek in en je bent klaar om te gaan!

De 360-statief heeft een verstelbare camerahoek en je hebt geen app nodig om hem te gebruiken. Chil! Of je nu met je bestie wilt babbelen of een TikTok-video wilt opnemen, dit statief maakt het allemaal mogelijk. Hierdoor kun je je telefoon moeiteloos draaien om de perfecte selfie te maken, zonder dat je het statief hoeft te verplaatsen. Het is als het hebben van je eigen persoonlijke cameraman. Bovendien is dit statief ook nog eens superdraagbaar. Je kunt het gemakkelijk meenemen in je tas, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu op reis bent, op school zit of gewoon thuis rondhangt, dit statief is altijd handig om bij je te hebben.

Action

Of je nu aan het vloggen bent, live gaat op Instagram, of gewoon wat selfies maakt voor je sociale media, dit statief met verlichting is een absolute must-have. Het maakt het gemakkelijk om professionele en mooie beelden te creëren, waar je ook bent. Met deze handige tool ben jij helemaal klaar voor de camera. En duur is hij niet, voor 12,95 is hij van jou! Hebbedingetje dus!

selfiestandaard

Nor-Tec

12,95

Shop nu

Beeld: Action