Lifestyle

Hondjes stelen en autobanden leegprikken: dit zijn alle rare dingen die Delphine bij Bert heeft geflikt

Delphine en Bert, misschien wel het meest interessante en bizarre koppel van Temptation Island 2021. Elke aflevering bliezen ze ons weer van onze stoel met een bizarre uitspraak, leugen of gebeurtenis. Het is dan ook geen wonder dat dit koppel na tien jaar niet meer samen is. Delphine vertelde in de laatste aflevering van RUMAG TV Temptation Thirstday dat zij twee dagen voor vertrek nog ruzie hadden! Spill the tea, honey!

Dit zijn alle bizarre dingen die Delphine bij Bert heeft geflikt

Tijdens de afleveringen dit seizoen kregen we al een beetje jaloerse acties van Delphine mee. Bij de laatste aflevering van Temptation Thirstday vertelt ze meer over haar jaloerse en controlerende gedrag. Wat vinden jullie van al deze bizarre dingen die Delphine bij Bert heeft geflikt?

Camera’s in huis

Dat Delphine een jaloerse en controlerende vriendin was al snel duidelijk. Al snel vertelt Delphine dat ze Bert zijn telefoon elke dag controleerde. Verder in het seizoen blijkt zelfs dat de een camera in hun huis had opgehangen! Delphine lijkt helemaal crazy. Maar nadat Bert zijn bezoekje aan de prostituees/masseuses boven water komt, krijgen we allemaal iets meer begrip voor haar gedrag. Delphine haar acties blijven niet bij de camera’s die ze ophing in huis, there’s more!

Steentjes voor de autobanden leggen

Delphine vertelt in de video dat zij zo haar twijfels had over of Bert wel een baan had. Om te controleren of hij wel degelijk naar werk ging had zij niet alleen een camera opgehangen in hun huis, maar legde zij steentjes voor de autobanden van Berts auto. Als hij dan zei dat hij naar zijn werk was gegaan en de steentjes lagen er nog, wist Delphine dat hij had gelogen.. “Hoe kan je nou wegrijden? Ik heb vanochtend nog een steentje onder je band gelegd. En die ligt er nu nog!” Gelukkig vindt Delphine zichzelf echt niet jaloers. Zelf vond ze haar redenen goed genoeg, want waarom zou je over je baan liegen? In de tien jaar dat Bert en Delphine samen waren heeft ze hem nog nooit naar zijn werk zien gaan.

Fiona gestolen

Fiona! Het kleine hondje van Bert en Delphine is volgens Bert van hem ontnomen. Delphine legt in de video uit dat Fiona volgens haar verwaarloosd werd omdat Bert nooit meer thuis was. Toen het haar beurt was om met Fiona naar de speeltuin te gaan heeft ze haar niet meer teruggebracht. Ja, co-parenting met een hond werkt toch helemaal niet!