Lifestyle

Hier moet je heen! Perfecte reisbestemmingen voor in de koude winter

Redactie

Het wordt weer een stuk kouder buiten en we verlangen weer naar die warme zomerdagen. De zomer kan voor ons niet lang genoeg duren! Het liefst pakken we nu direct het vliegtuig naar een warm land, maar welk land is dan perfect?

We need vitamin D!

In dat koude kikkerlandje van ons is in de winter net niks. Geen sneeuw, maar gewoon regen en kou. Tijd om dus gewoon lekker weg te gaan en aan dit weer te ontsnappen. Lees hier welke (ei)land echt perfect zou zijn voor de winter!

Marokko

Marokko is de ideale winterbestemming! Marokko is één van de goedkopere landen om heen te vliegen en heeft ook nog eens goed weer! Ohja, het eten in marokko is ook top, je komt daar dus niks tekort! Met een gemiddelde temperatuur tussen de 17 en 25 graden is Marokko dus een hele goede optie.

Spanje

Overwinteren in Spanje klinkt ook als the dream. In Spanje kan je heerlijk genieten van de zon, cocktails en de mooie stranden. En vergeet de heerlijke tapas niet te eten! Een goede plek om dus de kou te verlaten. 

Griekenland

Here we go again, Griekenland in de zomer? Perfect! Maar Griekenland in de winter? Ook perfect. Het is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar wel een van de perfecte. Mooie dorpjes, lekker weer en mooie stranden. Wat wil je nog meer? Ohja, Griekenland bezit ook over wintersportgebieden dus al zou je nog willen skiën zit je helemaal goed!

Curaçao

Wat klinkt er nou beter dan met de winter naar Curaçao gaan? Niet veel. Curaçao is ook één van de bekendste plekken waar Nederland heen vlucht zodra de winter is aangebroken. De mooiste stranden zijn hier ook te vinden. Perfect place!

Egypte

Egypte, all-inclusive, zon en zee. Ugh, ja dít hebben we nodig. In de winter is het in Egypte nog steeds rond de 30 graden dus kan je lekker gaan bakken want dat is wel nodig na dit weer in Nederland.

Must reads 👀