Lifestyle

Dit zijn de vier beste standjes voor de eerste keer

Iedereen is mega zenuwachtig voor de eerste keer, laten we dat even vooropstellen. We halen alleen even een beetje van je zenuwen weg door je te vertellen welke vier standjes je het beste kunt uitproberen tijdens je eerste keer. 

De vier beste standjes voor de eerste keer

Dat je je niet meteen aan standje 69 waagt, kunnen wij maar al te goed begrijpen. Welke standjes je dan wel het beste kunt uitproberen tijdens je eerste keer? Dat vertellen we je hieronder. 

1. Missionaris

De missionaris is misschien wel het meest bekende standje. Hij is ook ontzettend makkelijk, dus dat is voor de eerste keer alleen maar fijn. De vrouw ligt op haar rug en de man ligt daar als het ware bovenop, zodat je elkaar kunt blijven aan kijken. Wel zo fijn, bij de eerste keer!

Lepeltje lepeltje

Zo slapen jullie ook wel eens, toch? De man en de vrouw liggen allebei op hun zij en de man ligt achter de vrouw. Hierdoor is het makkelijker om te penetreren en zijn jullie heerlijk dicht bij elkaar.

Jij bovenop (de cowgirl)

Klinkt moeilijk, is het niet. Bij dit standje kan je elkaar blijven aan kijken maar toch iets meer experimenteren. Begin bijvoorbeeld met standje missionaris, en switch daarna naar een standje waarop jij bovenop hem zit. Zo bepaal jij zelf het tempo en het ritme bepalen zodat je er achter kan komen wat het fijnst is voor je.

Doggy (maar dan liggend)

We snappen best dat je bij de normale variant iets meer ervaring en durf nodig hebt. Maar dan hebben we hier; de liggende doggy! Voor velen het favoriete standje, en mega makkelijk. Je gaat gewoon op je buik liggen. Je kan je billen iets meer omhoog tillen door er bijvoorbeeld een kussen onder te leggen, dit maakt het nog iets intenser.

Must reads 👀