Lifestyle

5 tips om jouw rukwerk minder ruk te maken

Redactie

Na een tijdje daten zijn jij en je lover klaar voor de voor de volgende stap. Het urenlang zoenen was leuk, maar nu zijn jullie klaar voor meer. Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar vijf handige tips om honk 2 (aka het aftrekken) zo soepel mogelijk te laten verlopen.vijf-tips-handjob-aftrektips

Hier zijn 5 tips om je lover te verwennen met de handjob van zijn leven

Overstappen naar het volgende honk is de eerste keer natuurlijk super spannend. Het is dus belangrijk dat jij en je partner je comfortabel voelen bij elkaar. Deze tips zijn natuurlijk ook handig voor mensen die hun bedprestaties willen upspicen of hun partner willen verwennen. Hier zijn 5 tips om jouw lover de handjob van zijn leven te geven.

Heb plezier

In het woord handjob zit het woord job verwerkt, maar het is wel belangrijk dat jij je partner aftrekken niet als werk of verplichting ziet! Als jij plezier hebt in het geven van een handjob is het zowel voor jou als je partner leuker en fijnere ervaring. Geloof ons; een man heeft totaal geen behoefte aan een pity handjob.

Geen sieraden

Girl! Hoe leuk die sieraden ook staan, in de bedroom is het toch echt handiger als je je ringen eventjes afdoet. Je partner zal dit zeker waarderen.

Tease hem

Ga niet meteen all in! Het enthousiasme is zeker goed, maar door hem eerst te plagen maak je de ervaring voor jullie beide beter. Begin vooral met uitgebreid zoenen en een beetje voelen. Ga dan langzaam naar beneden. Strelen over zijn onderbuik en de binnenkant van zijn dijen maakt hem bijvoorbeeld helemaal gek.

Lekker glibberen

Een droge handjob is helemaal niks! Je bent dan beperkt in de bewegingen die je kan doen omdat je je partner misschien pijn doet. Dat is natuurlijk het laatste wat je wil! Door de penis goed nat te maken, maak je de ervaring voor jullie beiden een stuk beter. Speeksel doet al wonderen, maar droogt natuurlijk wel snel op. Gebruik een beetje glijmiddel. Believe us! Hoe natter, hoe beter. 

Change it up

Variatie is key. Handwerk wordt al snel een beetje saai als je de hele tijd dezelfde beweging maakt op hetzelfde tempo. Tease hem een beetje. Ga sneller of juist weer wat langzamer en vergeet vooral de ballen niet. Met aftrekken kun je makkelijk de spanning opbouwen. Breng hem steeds op 80 procent van het point of no return en pauzeer dan even. Daardoor wordt zijn orgasme steeds heftiger. Pluspunt: zo train je hem om het langer vol te houden tijdens de daad. 😉