News

Huh: Date Memphis Depay alleen met Janice Blok voor zijn imago?

Memphis Depay en Janice Blok gingen na de wedstrijd van het Nederlands elftal en Noorwegen natuurlijk een drankje doen, maar nu blijkt volgens roddels dat Memphis alleen met Janice date, omdat dit goed is voor zijn imago…

Memphis Depay en Janice Blok daten voor het imago

Volgens juicechannel was Memphis Depay voordat hij met Janice Blok bezig was aan het daten met de vrij onbekende Chanel. Zij hebben eerst in Nederland vrij serieus gedate en toen hij zijn contract bij Barcelona tekende is zij ook overgevlogen. Dat klinkt als de perfecte love story, maar uiteindelijk heeft zij alles met Memphis afgekapt, omdat zij erachter kwam dat hij in Nederland ook met andere meisjes bezig was. Toen de girl uiteindelijk weer contact met Memphis zocht gaf hij tijdens de tijdelijke breuk van Donny en Janice aan al contact met Janice te hebben. En nu het écht uit is tussen Donny en Janice zijn Memphis en zij aan het daten en hebben zij na de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Noorwegen volgens bronnen ook samen dat beloofde drankje gedaan!

Memphis Depay en Janice Blok

Bron: Instagram @juicechannel_

Memphis heeft ook nog contact met Chanel

Alles leek heel rooskleurig tussen de twee, maar nu blijkt dat Memphis helemaal niet met Janice date, omdat hij haar zo leuk vindt. Nee, hij heeft aan Chanel laten weten dat hij haar gewoon nog wil zien, maar dat het beter voor de buitenwereld is als hij met Janice blijft daten… Janice zelf weet dit volgens de roddels niet, maar oh my gosh wat een gossip. Memphis heeft hier zelf nog niks over laten weten, dus to be continued girls!

Janice Blok en Memphis Depay

Bron: Instagram @juicechannel_