Lifestyle

Dit zijn de 10 raarste zoekopdrachten in Google

Redactie

Hebben jullie dat ook wel eens? Dat je een serie kijkt en je opeens een hele aparte vraag hebt? Vroeger moest je dan de grote zware encyclopedie erbij pakken, maar tegenwoordig hebben we Google. Even je vraag intikken en je hebt je antwoord. Maar sommige mensen vragen zich wel hele gekke dingen af… Zie hier: de 10 raarste zoekopdrachten in Google!

Google is natuurlijk de allergrootste zoekmachine die er bestaat. We kunnen ons geen leven meer voor stellen zonder dit handige hulpmiddel. Per seconde worden er wel 40.000 zoekoprdrachten ingetikt op Google. Dit is natuurlijk gigantisch veel en het is dus ook niet zo gek dat sommige zoekopdrachten wel een beetje gek zijn. Dit zijn de 10 raarste zoekopdrachten in Google!

De 10 raarste zoekopdrachten in Google (en soms ook hilarisch)

1. Waarom hebben mannen tepels?

Wat heb je eigenlijk aan tepels als je toch geen borstvoeding hoeft te geven? Ongeveer 18.000 mensen vroegen zich dit af, dus zo’n gekke vraag is het ook weer niet. De tepels van mannen hebben namelijk geen functie, maar omdat de romp al in het begin van de zwangerschap wordt gevormd, komen hier ook een paar tepels bij. 

2. Bestaat de kerstman?

Voor Nederland komt hier natuurlijk de vraag bij of Sinterklaas bestaat te staan, maar voor de rest van de wereld gaat het vooral om de Kerstman. Bestaat die lieve gulle man eigenlijk wel? We gaan deze vraag noch ontkennen noch bevestigen. Wie weet wie er mee leest 😉 

3. Hoe zoek ik iets op op Google?

Aan Google vragen hoe je iets op moet zoeken op Google is natuurlijk mega raar (en een beetje dom). Toch doen zeker 4.400 mensen dit. Ook leuk om je te bedenken dat ze het antwoord al hebben gekregen voordat ze het wisten. 

4. Hoe win ik de loterij?

Als voor het winnen van de loterij een handleiding was geweest hadden we die gelijk opgeborgen in een kluis. Helaas blijven loterijen een soort gokspelletje en is de enige manier om meer kans te maken meer loten kopen. Helaas pindakaas…

5. Hoe ga je vreemd zonder dat je vriendin/vriend erachter komt?

Als je in een relatie zit kan het voorkomen dat je een misstap maakt of verliefd wordt op een ander. De beste optie is het eerlijk vertellen, maar daar heeft niet iedereen behoefte aan. Wel 5400 mensen hebben dit als zoekopdracht ingetikt op Google. Wat dacht je van niet vreemdgaan? Scheelt een hoop leugens en verdriet. 

6. Is Lady Gaga een man?

Weten jullie nog de tijd dat Lady Gaga iets uit haar broekje had hangen? Opeens ging de roddel rond dat Lady Gaga een man zou zijn. We dachten dat deze roddel oud nieuws was maar nog steeds zoeken mensen in Google naar het antwoord. Wat denk jij? Is Lady Gaga stiekem gewoon een man?

7. Hoe zorg ik ervoor dat mijn huisdier een influencer wordt?

We zien elke dag onze favoriete influencers als we scrollen op Instagram. Niet alleen mensen, maar ook dieren kunnen het platform beïnvloeden. Dat dit voor veel mensen dus aantrekkelijk lijkt snappen we, maar wacht nog even met kleren kopen voor je huisdier, want zo makkelijk is influencer worden nou ook weer niet. 

8. Kan je van tongen zwanger worden?

Het antwoord op deze gekke Google-zoekopdracht is natuurlijk nee, je kan niet zwanger worden van tongen. Toch twijfelen veel vrouwen hieraan. Wat ook vaak gegoogled word is de vraag of je zwanger kan worden van vingeren. En nu we toch bezig zijn: nee dat kan niet, tenzij er sperma op de vinger van diegene zit.

9. Waarom zijn mannen bang voor tampons?

Bij het woord alleen al trekken mannen wit weg. Toch kunnen we ergens wel begrijpen dat ze het idee van een watje in hun lichaam beangstigend vinden. Ongesteld zijn is ook geen pretje, maar dat ligt niet aan de tampon hoor guys…  

10. Hoe vermoord je iemand zonder gepakt te worden?

Ja, je leest het goed. Wegkomen met moord is een zoekopdracht in Google waar 1900 mensen PER MAAND op zoeken. We hopen dat Google hier een kalmerend antwoord op heeft, want deze vraag vinden we wel erg grimmig. Om de dader voor te zijn hebben we even gevraagd aan Google wat je moet doen als iemand jou wil vermoorden. Thanks Google, you saved my life

Bron: GirlsceneBeeld: giphy