Films & Series

OMG! Er komt een nieuw seizoen van Sex and the City aan: ‘And Just Like That’

Voordat Gossip Girl de chickflick van de eeuw werd, was Sex and the City de leukste vrouwenserie die er was. Inmiddels zijn we zes seizoenen en twee films verder en weten we alles over Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha. En houd je vast: er komt een mini-serie van Sex and the City: ‘And Just Like That’. Bring us the champagne!

‘And Just Like That’ is het nieuwe hoofdstuk van Sex and the City

Begin december 2021 komt de reboot mini-serie ‘And Just Like That’ uit. Het is een reboot van de Sex and the City series, en vertelt dus nog steeds het verhaal van Carrie Bradshaw, die gespeeld word door Sarah Jessica Parker. Net als Cynthia Nixon, die Miranda speelt, en Kristin Davis, die Charlotte speelt. Pfieuw! Toch moeten we je helaas wel meededelen dat legend Samantha Jones, gespeeld door Kim Cattrall, niet voor zal komen in de mini-serie. Maar kleine troost: je kunt wel alle mannen nog zien in de nieuwste serie. 

Kritiek diversiteit

Het is al een tijd geleden dat de serie op televisie kwam, maar de eerdere seizoenen van Sex and the City werden al eens bekritiseerd voor het lacken aan diversiteit. Zo waren er voornamelijk witte acteurs, en werd er maar een klein stuk van New York getoond. In deze nieuwe serie gaan ze daar verandering in brengen.

Op 9 december komt de mini-serie uit en kun je weer genieten van the best chickflick of all time: Sex and the City!

 

Must reads 👀