Lifestyle

Dit kan je doen als hij ‘m niet omhoog krijgt

De volgende situatie hebben we allemaal wel eens meegemaakt: na een enorm steamy voorspel is het ineens gedaan met de pret en. Jullie. Krijgen. Hem. Niet. Meer. Omhoog. Waar dat door kan komen en hoe je dit verhelpt? Wij vertellen je alles over wat je kan doen als hij ‘m niet meer omhoog krijgt. 

Dit moet je doen als hij hem niet omhoog krijgt

First of all: dit heeft niets met jou of met je fysieke appearance te maken. Vraag je daarnaast eerst even af of er die avond niet iets te veel alcohol in is gegoten, want dan heb je het antwoord op je vraag al snel binnen. Daarnaast kan het wel aan zijn stresslevel liggen, of met bepaalde medicatie. Is ‘ie dan misschien zenuwachtig? Alles kan. Wij gaan je alleen wel even vertellen wat je in zo’n situatie kan doen.

Just checking in

Vraag hem in eerste instantie even hoe ‘t met hem gaat. Geloof ons maar; het is voor hem net zo erg (al dan niet erger) dan voor jou. Ervaart hij stress? Talk about it. Na een goed gesprek kan je er dan zelf voor kiezen of je verder wil gaan waar je bent gebleven of toch even blijft knuffelen in bed of op de bank.

Lach het even weg

Het belangrijkste is nog wel dat het niet zo’n big deal moet worden. Je kan er ook gewoon even om lachen met z’n tweeën, dit soort shit kan namelijk gebeuren. 

Focus je even op jezelf

Lukt het hem even niet? Focus je dan even op jezelf. Hij vindt het nu waarschijnlijk nóg belangrijker dat jij wel tot een hoogtepunt komt. Daarom de volgende tip; begin zelf te masturberen en vraag hem dan of hij het over wil nemen. 

Geen pity party

Tuurlijk moet je in zo’n situatie aardig blijven. Pas er alleen wel een beetje mee op dat het niet té aardig wordt (lees: dat hij denkt dat je medelijden met ‘m hebt). Het is niet het einde van de wereld!