News

ZIEN: Deborah en Koen uit Temptation Island 2021 zijn uit elkaar door vreemdgaan

Deborah en Koen werden al vrij snel weggestemd uit Temptation Island 2021, omdat zij zich niet genoeg openstelde. Maar nu blijkt dat daar na het programma wel verandering in is gekomen, de twee zijn namelijk uit elkaar omdat Koen is vreemdgegaan…

Deborah en Koen uit Temptation Island 2021 zijn uit elkaar

Voor Deborah en Koen was Temptation Island 2021 van korte duur, omdat zij al vrij snel naar huis werden gestemd. Maar na het programma leek alles goed te gaan tussen de twee, zo vertelde zij dat hun relatie alleen maar sterker is geworden na het programma en lieten ze zelfs een tattoo zetten om hun liefde voor elkaar te vereeuwigen. Kortom een koppel die alleen maar sterker was geworden door hun dagen op Temptation Island. Maar niks is wat het lijkt, want twee weken na het zetten van hun liefdes tattoo kwam Deborah er achter dat Koen is vreemdgegaan… Deborah kwam erachter doordat het meisje waar Koen mee is vreemdgegaan aan haar vertelde dat zij hebben gezoend en daarbij leverde de girl een hele hoop video’s en foto’s van haar en Koen, waardoor Deborah wel een punt moest zetten achter hun relatie… Wow, dat hadden wij niet zien aankomen!

Deborah heeft zijn kleren uit het raam gegooid

Deborah was toen zij hierachter kwam zo boos, verdrietig en kwaad dat zij Koen zijn kleren uit het raam heeft gegooid, maar ze vindt het ook heel erg jammer dat alles zo moest lopen voor haar en Koen: “Het doet veel pijn, toch hou ik nog steeds van hem. Maar daar moet ik boven staan, want ik verdien dit gewoon niet.” Wij hopen dat Deborah snel de juiste tegenkomt, want het is haar echt gegund.

View post on Instagram
 

Beeld: RTL, Tom Cornelissen