Lifestyle

Trends die weer he-le-maal terugkomen (of zijn gebleven) deze winter 2021

Ein-de-lijk winter! Dat betekent dat we weer dikke truien aan kunnen doen. Wij zijn daar persoonlijk erg blij mee, lekker die laagjes aan met die fashionable jas en die leuke laarsjes. Maar met wat kan jij straks écht niet meer de deur uit? Wij zetten hier alle trends die weer helemaal terugkomen deze winter op een rijtje.

Wintertrends voor 2021

Dat ene kledingstuk moet je van de zolder vandaan halen, want dat heb jij nodig voor deze winter. Dit zijn de trends die terug zijn gekomen!

Lammy coats

De lammy coats zijn pérfect voor deze winter. Vorig jaar was deze trend al helemaal in, maar dit jaar omarmen we ‘m gewoon weer. De lammy coat is er in allerlei varianten, dus er is voor ieder wat wils. Haal deze cozy jas dus snel in huis!

View post on Instagram
 

UGGS

We gaan weer way back want de UGGS zijn weer terug. Met deze schoen hadden we echt een haat-liefde relatie, maar de UGGS zijn weer terug van weggeweest. Deze wollige slof is dus ook niet te missen in jouw winteroutfit voor 2021.

View post on Instagram
 

Bucket hat

Dit zomerse hoedje krijgt een winterse update. De bucket hat is er in allerlei winterse varianten te vinden zoals bijvoorbeeld een fluffy versie. In de jaren ’80 en ’90 was dit hoedje al mega populair en maakt nu een winterse comeback. Dit hoedje maakt jouw outfit helemaal af.

View post on Instagram
 

De Birkenstock-klomp

We vergeten de laarsjes dit jaar en gaan deze winter verder met de Birkenstock-klomp. Wij hebben verschillende meningen erover, maar de klomp blijft. Hoe graag we het misschien ook willen de Birkenstock-klomp gaat niet weg. Oorspronkelijk was deze schoen als pantoffel of beroepsschoen bedoeld, dus lekker zal die wel lopen. En stiekem zijn ze best cool. Je kan ze in de winter trouwens moeilijk zonder sokken dragen, maar zoals je hieronder al kan spotten zien ze er ook fantastisch uit met een goede gebreide sok!

View post on Instagram
 

Wijde jeans

Mom-jeans, boyfriend-jeans en flared-jeans we kennen ze allemaal. Heel fijn voor de winter zo’n wijde jeans want jouw thermolegging past er gewoon onder! Deze jeans zijn al een tijdje een trend dus wij raden aan om deze gewoon lekker in je kast te laten.

View post on Instagram
 

Oversized blazer

Deze winter kan je de oversized blazer niet laten hangen. Dit fashionable jasje is met alles te combineren en is mega handig voor de laagjes. Je kan hem combineren met die leuke coltrui maar ook zelfs met jouw meest comfortabele hoodie. Super voor de winter!