News

Tijd voor een dansje: Videoland kondigt Love Island Xmas Reunion aan!

Zit jij met de kerstvakantie ook altijd urenlang te bingewatchen? Dan hebben wij goede kijktip voor je: de kerstspecial van Love Island! Gisteravond kondigde Videoland via Instagram het fijne nieuws over de Love Island Xmas Reunion aan.

En boy are we excited voor de kerstspecial van Love Island

De timing van de aankondiging is geweldig, het afgelopen seizoen zit nog helder in ons geheugen gebrand. Dit seizoen was namelijk op zijn zachtst gezegd echt eventful. We konden geen genoeg krijgen van de drama en romance en zijn super benieuwd naar hoe het gaat met alle stelletjes van afgelopen seizoen. 

De desbetreffende post

Op de Instagrampost waarop het leuke nieuws van de Love Island Xmas Reunion wordt aangekondigd zien we een dansende Jim met de tekst: “Wanneer je hoort dat er een Love Island Reunion komt! In het bijschrift schrijft Videoland: “Kerstavond vier je dit jaar met de Love Island Xmas Reunion! Naast de finalisten komen er speciale gasten, een bijzondere Santa én zijn kerstelf!” Wij zijn in ieder geval erg beniewd naar deze ‘bijzondere Santa en zijn kerstelf’.. 

Dit kunnen we verwachten

We hebben nog geen ervaring met reünies bij Love Island Nederland, maar als we naar de UK-versie kijken krijgen we wel al een beetje een idee! Bij de UK-kerstspecial kregen we een hoop duidelijkheid over de gemaakte koppels. 22 december gaan alle juice horen over de redenen dat koppels nog bij elkaar zijn of juist niet, onderlinge ruzies, gebeurtenissen ná Love Island en more! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot 22 december, dan verschijnt de Love Island Xmas Reunion namelijk op Videoland. Ga jij ook kijken?