News

Dit is wanneer je de realityserie van Famke Louise en Denzel Slager op Videoland kunt kijken

Famke Louise en Denzel Slager krijgen natuurlijk hun eigen realityserie op Videoland en wij kunnen echt niet wachten tot we hem kunnen bingewatchen. Maar gelukkig hoeven we niet meer zo lang te wachten, want de teaser en de releasedatum van de realityserie zijn nu bekend en dat is al heel snel!  

Famke Louise en Denzel Slager realityserie

De realityserie van Famke Louise en Denzel Slager

In de realityserie van Famke Louise en Denzel Slager kunnen we genieten van een uniek kijkje in hun leven nadat zij nu al meer dan een jaar samen zijn en ze samen een kindje verwachten. Normaal houdt Famke Louise haar leven nogal privé, maar nu gaan we gelukkig echt alles zien. Zo nemen ze ons mee tijdens de echo’s en zien we in de teaser ook al momentjes waarin het niet zo goed gaat en zij in paniek zijn, omdat Famke veel buikpijn heeft tijdens de zwangerschap. Kortom we gaan écht alles van de zwangerschap van Famke meemaken en we can’t wait! 

Dit is wanneer je de realityserie van Denzel en Famke kunt kijken

Gelukkig hoeven we niet zo lang meer op een kijkje en Famke en Denzel hun leven te wachten, want we kunnen de realityserie al vanaf 7 december bingewatchen op Videoland en dat is al mega snel. Zet het in je telefoon, want het zijn acht afleveringen vol met de zoektocht naar een huis, carrièreplannen van het koppel en natuurlijk alles over hun baby. Dat klinkt als onze nieuwe Vidolandverslaving die we binnen één dag gaan bingewatchen… Ga jij ook kijken?

View post on Instagram