Food

Ladies! Ren nú naar de winkel voor deze nieuwe smaak Kinder Bueno!

Kinder Surprise, Kinder Chcocola, Kinder Bueno; de verschillende producten van Kinder zijn eindeloos én lekker voor iedereen. Eenmaal begonnen aan deze overheerlijke chocolaatjes is het moeilijk om te stoppen. Dat wordt nu nog moeilijker voor ons gemaakt met deze nieuwe smaak. Spoiler alert: hij is het helemaal waard.

Dit is de megalekkere nieuwe Kinder Bueno

We hebben het over de nieuwe smaak Kinder Bueno Coconut! Het gaat om een Kinder Bueno met witte chocolade en een randje van kokosrasp. Een heerlijke combinatie al zeggen we het zelf, wat vind jij?

Limited Edition

De nieuwe smaak is helaas een Limited Edition, dus hij is waarschijnlijk niet lang beschikbaar. Hij is te verkrijgen in de Action en bij de Lidl, REN dus nu naar de winkel voordat het te laat is. Ben jij nou te druk om naar de winkel te gaan? No worries! Kinder Bueno Coconut is ook online te bestellen op bol.com. Zo kan je in één keer heel veel Kinder Bueno’s inslaan. Lucky us!

Niet gezond, wel gezondér

Het merk heet dan wel Kinder, maar dat houdt ons echt niet tegen om het zelf ook te proberen. We hebben dan ook een leuk nieuwtje waardoor jij deze smaak nog liever wil uitproberen. De chocola van Kinder is namelijk vrij van kunstmatige kleurstoffen en transvetten. Gezond is de chocola natuurlijk niet, maar wel iets beter voor je!