Films & Series

Kijktip: Love Never Lies is dé nieuwe Netflix serie die je moet zien

Goed nieuws voor alle reality lovers onder ons, want er staat nu een realityshow op Netflix, en het is een combinatie van Temptation Island, Too Hot To Handle en Ex On The Beach. Ook wel bekend als Love Never Lies. Deze show heeft niet alleen een grote dosis drama, maar de deelnemers worden ook in de gaten gehouden met een leugendetector. Kortom, dit moet je zien!

De nieuwe Netflix serie Love Never Lies

Nu Temptation Island ten einde loopt, is het een perfect idee om aan de nieuwe Netflixserie Love Never Lies te beginnen. Dus pak er een dekentje bij en let’s get started! In de nieuwe realityserie Love Never Lies volgen we drie weken lang zes koppels op de voet en hebben zij voor hun gevoel een gezonde, oprechte en eerlijke relatie. Maar of dat echt zo is, moeten we in de serie nog maar gaan zien. De koppels worden namelijk constant in de gaten gehouden door een leugendetector. Dit apparaat kan namelijk de veranderingen in de ogen van de deelnemers analyseren, om er zo achter te komen of ze een leugentje verspreiden. Oh my gosh, dat belooft wat.

Wat kunnen de deelnemers winnen in Love Never Lies?

De koppels testen niet alleen hun relatie in Love Never Lies, ook strijden zij voor een bedrag van €100.000. Dit is natuurlijk super veel geld, maar als de koppels een leugentje vertellen gaat er iedere keer geld uit de prijzenpot en dat kan natuurlijk snel gaan. Gelukkig valt er voor de deelnemers ook geld in de prijzenpot te winnen. Dit gebeurt wanneer zij de waarheid vertellen aan hun partner, maar of dat is zo makkelijk is…. Love Never Lies, staat nu op Netflix met iedere week een nieuwe aflevering!

Watch on YouTube

Lees ook:

Mannen en vrouwen worden dus op verschillende manieren verliefd

ZIEN: Dit zijn de beste kerstfilms op Netflix om dit weekend te bingen

Beeld: Netflix