Lifestyle

Opgelet! De mensen met dit sterrenbeeld zijn de grootste leugenaars

Liegen, we doen het allemaal wel eens. Als je geen zin hebt in een bepaalde confrontatie, een bepaald persoon of een bepaalde situatie kom je daar graag onderuit met een onschuldig leugentje. Zolang het niet te gek wordt met de leugens kan dat volgens ons echt geen kwaad. Maar sommige sterrenbeelden krijgen wel heel gemakkelijk een leugentje uit hun mond. Tijd om die leugenaars even te exposen!

Deze 3 sterrenbeelden zijn de grootste leugenaars

De ene gelooft er heilig in en de ander leest het eerder voor de grap: je sterrenbeeld. Maar je sterrenbeeld kan wel degelijk iets over je persoonlijkheid zeggen! Het blijkt dus ook dat het ene sterrenbeeld iets gemakkelijker een leugentje de wereld in brengt dan de anderen. Let op, want deze drie sterrenbeelden liegen het meest.

Vissen

Vissen hebben moeite met het dealen met de realiteit. Ze vinden het heerlijk om geld uit te geven en hebben er ook geen moeite mee als dit ‘toevallig’ van iemand anders is. Vissen overdrijven nogal graag en zijn er niet vies van om een leugentje te vertellen als het gaat om iets dat ze écht heel graag willen.

Ram 

Rammen zijn vrij direct en soms ongevoelig voor de emoties van een ander. De Ram is een avontuurlijk type die graag de leiding neemt, wat zij in hun hoofd hebben moet dan ook meteen gebeuren! Daarin zijn ze af en toe nog wel eens een beetje egoïstisch. Doordat ze altijd op zoek zijn naar nieuwtjes. Het maakt ze dan overigens ook niet heel erg uit of deze 100% waar zijn. Nee, de Rammen vinden dat een leugentje voor hun gelijk best wel kan.

Tweelingen (21 mei – 2- juni)

Tweelingen zijn snelle praters, maar dit maakt ze niet altijd even betrouwbaar. De Tweeling verandert daardoor vrij veel van mening. Ze nemen de waarheid dus niet zo nauw. Soms doen ze een bepaalde uitspraak, zodat jij je afvraagt of ze wel doorhebben dat ze liegen of dat ze nou écht geen idee hebben. Nee, ook de Tweeling is niet zo heel trustworthy.

Bron: Libelle