News

Heftig: Sylvana en Sandra van Expeditie Robinson breken de regels op het eiland

Als je Expeditie Robinson goed volgt, weet je dat er in kamp Noord een vrij ernstig tekort aan voedsel was. En in geval van nood doen mensen de raarste dingen. Dat Sylvana en Sandra dit hebben geflikt, hadden wij echter niet verwacht..

Sylvana en Sandra van Expeditie Robinson breken de regels

Na voor (gevoelsmatig) de miljoenste keer een proef te verliezen waarbij er eten gewonnen kon worden, waren Sylvana en Sandra het zat. Door deze tegenslagen hebben ze echter een keuze gemaakt die niet helemaal door de beugel kon..

Inbreken

De dames besloten namelijk om het huisje van de productie te plunderen. Hier lagen alle spullen van de cameramannen en toen desbetreffende cameralui een paar uur weg waren, besloten Sylvana en Sandra hun slag te slaan. Ze vonden daar twee kisten, die ze open hebben gebroken. Hierin lagen potjes tonijn, chocoladerepen en meer voedselwaren die Sylvana en Sandra toen al een hele tijd niet meer hadden gezien. Samen met Defano en Jan hebben ze alles opgegeten en vierden ze een soort bonte avond.

Guilty

Het duurde echter niet lang voordat de schuldgevoelens op kwamen. Defano was toen degene die zei dat de programmamakers nooit vier personen in één keer naar huis zouden sturen. Samen praten ze hun actie goed, die volgens ons eigenlijk echt niet door de beugel kon. Het andere kamp, kamp Zuid, had namelijk erg hard gevochten voor hun gewonnen maaltijden.