Food

Dé nieuwkomer in jouw bittergarnituur: De Flügelbitterbal

Flügel en bitterballen klinkt als de beste combinatie apart, maar is dit nog steeds zo tasty als je de twee samengevoegt? Dutchies hebben de Flügelbitterbal gecreëerd, de roze bitterbal is speciaal gemaakt voor carnaval en schijnt een best wel een hit te zijn. Ga jij ‘m proeven?

Flügelbal

Een gele korst met een roze vulling

De Flügelbitterbal is een normale bitterbal van buiten maar heeft een roze binnenkant. Zodra je een hap neemt ruik en proef je gelijk de Flügel, Yum! Dutchies wilde geen gebruik maken van kleurstoffen, wat natuurlijk erg goed is, en hebben dus biet gebruikt. Ook als je vegetarisch bent mag jij deze Flügelbitterbal eten, hoe top! De Flügelbitterbal bevat namelijk geen vlees. In plaats van het vlees zit er wel kaas is en natuurlijk Flügel. De alcohol is eruit gehaald waardoor je lekker kan door blijven eten.

De Brabanders wilde vanwege carnaval iets nieuws op de markt brengen en dachten gelijk aan een bitterbal van Flügel. Als je op skivakantie gaat dit jaar wie weet kom jij de Flügelbitterbal weg tegen! Ondernemers uit Oostenrijk hebben namelijk al veel aanvragen gedaan.

Zou jij deze Flügelbitterbal proberen?