News

Dit is wat de knappe Shanice van Are You The One allemaal aan haar gezicht heeft laten doen

Botox, fillers, correcties… Er is van alles wat je tegenwoordig aan je lichaam kan laten doen. Veel realitysterren zijn daar dan ook niet vies van. Ook van Shanice van Are You The One was algemeen bekend dat ze wat had laten doen. Maar wat nou eigenlijk? Wij zochten het voor je uit.

Shanice Are You The One

Dit heeft AYTO-Shanice allemaal aan haar gezicht laten doen

Shanice besloot recent een vragenrondje op Instagram te doen waarbij haar volgers alles konden vragen. Daarbij vertelde Shanice niks anders dan de truth. Op de vraag wat ze allemaal aan haar uiterlijk heeft laten doen, deelt ze dan ook eerlijk in haar verhaal. Spill the tea, honey!

“Iedereen denkt dus dat ik van alles aan mijn gezicht heb laten doen”

De knappe realityster vertelt eerlijk over haar lipfillers en de botox in haar voorhoofd. Maar ook dat plastische chirurgie niet altijd goed uitpakt. Shanice heeft ooit fillers in haar traangootjes laten spuiten, alleen dit maakte haar wallen alleen maar erger! De filler trok namelijk juist vocht aan.

“Ik heb geen dingen aan mijn gezicht laten veranderen”

Shanice wil benadrukken dat ze niks aan haar gezicht heeft laten veranderen. “Dus geen jukbeenderen, kaaklijn, neusverkleining, of iets anders dat je hoofd vervormt.” Daarbij liet ze wat foto’s van zes jaar geleden zien. En wat was ze toen al een beauty! Wij vinden Shanice in ieder geval prachtig, met of zonder fillers.