News

Wow: met dit dieet is Adele ruim 40 kilo afgevallen

Redactie

Adele is ruim 40 kilo afgevallen en hier hebben wij dan ook onwijs veel respect voor, maar we hebben nooit echt geweten hoe zij dit nou gedaan heeft. Lees vooral verder, want wij leggen Adele haar dieet haarfijn aan jou uit!

Met welk dieet is Adele 40 kilo afgevallen?

Adele heeft zich tijdens haar afvalstrijd aan het Sirtfood dieet gehouden, waarbij zij vooral voedingsmiddelen at die sirtuïnes in je lichaam zouden stimuleren. Die sirtuïnes zijn ook wel skinny genes en dat zijn genen die een positieve impact hebben op vetverbranding, spiergroei en metabolisme. Nu ben jij natuurlijk razend benieuwd wat je voor dit dieet allemaal mag eten en dit is dan ook best veel lekkers, namelijk; appels, rode wijn, pure chocolade, dadels, walnoten, groene thee, olijfolie en rode uien. Dat klinkt zo slecht nog niet, toch?

Is het Sirtfood dieet ook echt succesvol?

Wordt nu niet te enthousiast, want of het dieet echt succesvol is daar zijn de meningen nogal over verdeeld. Voedingsdeskundigen zeggen namelijk dat er geen enkel bewijs is dat het eten van het dieet je spieren zou versterken, want dat kan volgens hen alleen via sporten. Dat heeft Adele dan ook te danken aan het feit dat ze zes dagen per week sport en dat zij minder calorieën at. Wij vinden het in ieder geval heel knap dat Adele dit met dit dieet heeft bereikt en je kunt het natuurlijk altijd proberen, right?

View post on Instagram
 

Lees ook:

10 motiverende quotes die jou het laatste zetje geven om weer te gaan sporten

Deze 5 dingen doe jij onbewust en vinden mannen mega aantrekkelijk

Must reads 👀