News

Here we go again: André is op date gespot met mysterieuze blondine

Eerst met Monique. Toen weg bij Monique, voor Sarah. Toen weg bij Sarah, voor Monique? Nu toch nog contact met Sarah? En nu alweer met een andere blonde date gespot? Wij volgen het écht niet meer. 

Een nieuwe lover?

André heeft al wat drama achter zijn rug met zijn vorige relaties. Maar eerder deze week probeerde André een zo discreet mogelijke date te regelen met een meisje. Hij werd alleen gespot in de bioscoop, maar André en mystery girl bleken later in de zaal naast elkaar te zitten. De twee kochten hun popcorn en drinken apart om zo min mogelijk op te vallen. Maar ze vielen op doordat ze de hele tijd aan het giechelen waren en elkaar fysiek aanraakten. Na de film liepen ze wel samen de zaal uit en stapte het meisje bij André in de auto. Dus zou André dan echt alweer een nieuwe lover hebben?

Oude lover(s)

André, beter bekend als de womanizer, had een relatie met Monique Westerberg en zij hebben samen ook een zoontje. Maar André vond uiteindelijk Sarah van Soelen wat interessanter en had Monique om die reden verlaten. En als je dacht dat dit het einde was, wrong, André besloot Sarah ook te verlaten om weer terug te gaan naar zijn ex Monique. Monique en André waren weer op goede voet, maar blijkbaar niet goed genoeg. Hoe gaat deze soap verder met datende André?