News

Heftig: Delphine is vreemdgegaan tijdens de relatie met Bert

Er staat nog maar één aflevering van Temptation Island 2021 op de planning, maar dat betekent niet dat de juice ophoudt! Aylin beweert namelijk dat Delphine degene is die is vreemdgegaan tijdens de relatie. Oh my!

Aylin is 100% team Bert

Tijdens Temptation Island worden de mannen en vrouwen van elkaar gescheiden en dat schept een band tussen de kandidaten. Toch zijn de meisjes dit jaar minder goed bevriend dan we dachten. Zo schrijft Aylin onder een foto van haar dat ze 100% team Bert is. In de comments onder de foto vraagt iemand waar dit vandaan komt en Aylin reageert hieronder dat ze achter dingen is gekomen waar ze echt van geschrokken is. Hierdoor is ze 100% team Bert geworden en ze sluit het antwoord af met: ‘de waarheid komt altijd boven water’. 

Delphine is vreemdgegaan

En deze waarheid luidt als volgt; Dephine is vreemdgegaan tijdens haar relatie met Bert. Dit vertelde Aylin aan @Marwajuice_ in een DM. Delphine versprak zich al eerder tijdens een aflevering van Temptation Island, ze zei toen dat hij niet moest denken dat hij haar enige liefje was. Blijkbaar is Aylin erachter gekomen dat dit waar is, en nu staat ze volledig aan de kant van Bert. Wij zijn benieuwd of Delphine deze roddel gaat bevestigen!

Lees ook: 

Aflevering 13: Het meest onverwachtse koppel van Temptation Island 2021 maakt er een einde aan

Gaat Temptation Islands’ Julia dan toch vreemd op de Dreamdate?

Bron: VerraderlijkBeeld: tom cornelissen