Lifestyle

Mensen met deze sterrenbeelden zijn absoluut kerstverslaafd

We hebben bijna allemaal waarschijnlijk wel zin in in kerst en een fijn uitgebreid diner met alle leuke familieleden, maar onderstaande sterrenbeelden doen daar nog een schepje bovenop. Dit zijn namelijk de meest kerstverslaafde sterrenbeelden.

Deze sterrenbeelden zijn het meest kerstverslaafd

Nee, het is nog geen december. De eerste kerstbomen zijn echter alweer opgetuigd en de radiostations beginnen rustig aan met het afspelen van Mariah Carey en andere kerstknallers. Daar zijn onderstaande sterrenbeelden, die wij hebben omgedoopt tot de mensen die absoluut het meest kerstverslaafd zijn, helemaal content mee.

Stier

Deze persoon wil het liefst in juli al beginnen met het treffen van de voorbereidingen voor kerst. Recepten uitkiezen voor gerechten, kerstballen verzamelen bij het tuincentrum.. Daarnaast staat de Stier voornamelijk in de keuken tijdens het kerstmaal en kletsen ze ondertussen bij met iedereen die langskomt.

Kreeft

De Kreeften onder ons kan je op de kerstdagen (en eigenlijk altijd) niet gelukkiger maken dan met alle familieleden om hen heen. De Kreeft is om die reden helemaal in zijn nopjes tijdens de feestdagen. 

Maagd

De Kreeft en de Stier steken hun liefde voor de feestdagen niet onder banken en stoelen, dit doet Maagd stiekem wel. Dit betekent echter niet dat ze minder genieten van deze dagen. De Maagd is tijdens deze feestdagen constant bezig met zorgen voor iedereen. Als alles is gefikst, geniet hij of zij met volle teugen.

Leeuw

De Leeuw, het ultieme party animal, kan niet wachten tot de vette feesten weer worden georganiseerd gedurende deze maand. Gehuld in de meest fantastische outfits vermaakt hij of zij zich opperbest. En, niet onbelangrijk, de Leeuw is gek op cadeaus. Da’s natuurlijk iedereen, maar de Leeuw al helemaal.