Astrologie

Oh no! Déze sterrenbeelden gaan voor drama zorgen met kerst

sterrenbeelden-drama-kerst

Kerst, de meest gezellige periode van het jaar. Dat wil zeggen, als de onderstaande sterrenbeelden er niet bij zijn. Deze sterrenbeelden zorgen namelijk klaarblijkelijk voor het meeste drama tijdens de kerst.

Met onderstaande sterrenbeelden heb je dus de grootste kans op drama tijdens de kerstdagen. Toch maar even wat mensen schrappen van de lijst, dus?

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Typerend voor een Schorpioen is dat ze mega nieuwsgierig zijn. Ze willen alles van iedereen weten, en dit kan naast positief ook als erg negatief worden ervaren. Als je iets niet wil tijdens een heerlijk kerstdiner, is het wel een kruisverhoor. Vooral als je er rekening mee houdt dat de Schorpioen vragen over zijn of haar eigen leven niet of nauwelijks beantwoordt. Heerlijk eenzijdige gesprekken.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Dit sterrenbeeld is de meest kritische van de dierenriem. Je kan altijd bij Maagden terecht voor advies, maar je krijgt er vaak ook meteen en enorme portie kritiek bij. En da’s meestal niet echt waar je op zit te wachten wanneer je kerst viert met je geliefden. Iedereen maakt wel eens slechte keuzes, maar die hoeven niet tijdens het kerstdiner besproken te worden. Toch?

Lees ook: 
Déze drie sterrenbeelden verheugen zich nu al op de feestdagen

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

My goodness, Tweelingen zijn gék op drama. Dit merk je ook direct tijdens het kerstdiner. Dit zijn vaak mensen die het willen uitlokken en lekker gaan stoken in gezelschap. Grote tip: houd je geheimen deze avond even voor jezelf en houd de flessen rode wijn zo ver mogelijk bij ze vandaan. Met een beetje alcoholische versnaperingen op zijn Tweelingen namelijk nóg gekker op roddels en drama. Beter voorkomen dan genezen, zeggen we dan.

Beeld: pinterest