Lifestyle

Met deze 10 originele complimentjes hengel jij straks elke man binnen

Redactie

Na een aantal maanden daten ben je wel een beetje klaar met hem complimenteren over zijn uiterlijk vertoon en kookkunsten. En dat mag ook wel iets creatiever, vonden wij. Dus bij deze; 10 originele complimentjes, zodat jij elke man binnen hengelt!

10 originele complimentjes waarmee jij elke man binnen hengelt

Off we go!

1. Wat geef je goed advies!

Dit is misschien wel het fijnste compliment om te krijgen én te geven, want zo voel je je gewaardeerd. Dat wil zeggen, wanneer je ook daadwerkelijk iets aan zijn advies hebt gehad. Benoem bijvoorbeeld eens wat je ervan hebt geleerd!

2. Die zat je echt van top tot teen te bekijken

Niet jaloers aangelegd? Fijn, dan is dit ook een goed compliment om uit te delen. Kijkt er een vrouw naar hem? Zeg dat dan even, want wie vindt aandacht nou niet leuk?

3. Zijn ambities

Naast het feit dat je hem onvoorwaardelijk (of ja, meestal dan) steunt in het achterna jagen van zijn dromen, mag je hem ook wel eens complimenteren met zijn doorzettingsvermogen hierbij. No doubt dat hij zich gevleid gaat voelen.

4. Humor

Tuurlijk lach je altijd om zijn grapjes en vice versa, maar het is niet voor niets de meest aantrekkelijke eigenschap. Complimenteer hem daarom eens over zijn humor!

5. Kunstjes tussen de lakens

Yes, yes, yes. Dit is misschien wel de belangrijkste, want hier heb je zelf ook nog eens veel aan. Wanneer hij iets goed doet, zeg het hem! Hij voelt zich naderhand fantastisch en jij bent weer een stapje dichterbij dat orgasme.

6. Zijn werk

We werken (bijna) allemaal veertig uur in de week om onszelf te onderhouden, maar (hopelijk) ook omdat we ons werk leuk vinden. Hij vindt zijn werk ongetwijfeld ook enorm belangrijk, dus dit is ook een fijn compliment om te ontvangen. En dus om te geven.

7. Zijn kleding

Hij ziet er natuurlijk fantastisch uit in alles, ook al draagt hij een papieren zak. Ziet hij er echter leuk uit vandaag? Zeg het hem dan even! Heb jij trouwens ook een grotere kans dat je die hoodie een keer mee naar huis mag nemen. 

8. Zijn stem

Eerlijk; als hij z’n stem goed gebruikt, glijden we al van onze stoel af. Dit is ook absoluut niet erg om te horen, dus complimenteer hem eens met zijn stem!

9. Kookkunsten

Wederom één waar hij vrolijk van wordt, maar jij na verloop van tijd als het goed is ook! Als hij weer de keukenprinses heeft uitgehangen, mag je gerust tegen ‘m zeggen dat het belachelijk goed smaakt.

10. You’re so romantic

Dit is bij sommige mannen ver te zoeken, dus als je er eentje hebt gevonden die voor je kookt met kaarsjes aan en een bos bloemen brengt wanneer hij langs komt mag je jezelf niet alleen enorm gelukkig prijzen. Je mag hem er ook écht wel even mee complimenteren! Well-deserved.