News

Aflevering 13: Het meest onverwachtse koppel van Temptation Island 2021 maakt er een einde aan

Nog maar één aflevering van Temptation Island 2021 en dan is het seizoen alweer ten einde. Het was een lange zit, maar eindelijk zien de koppels elkaar terug bij het laatste kampvuur. In aflevering 13 van Temptation Island 2021 zien Donna en Nico en Wouter en Julia elkaar weer voor het eerst. En believe us, het krijgt een hele andere wending als dat je dacht. 

Temptation Island aflevering 13: het laatste kampvuur

Daar gaan we dan, het laatste kampvuur. In deze aflevering van Temptation Island 2021 gaan Wouter en Julia en Nico en Donna elkaar voor het eerst weer zien. Er is veel gebeurd en de koppels hebben veel te bespreken met elkaar. Laten we snel beginnen!

Is Julia vreemdgegaan op de dreamdate?

We beginnen met Wouter en Julia. Wouter is naar Temptation Island gekomen omdat hij weinig vertrouwen had in Julia door zijn verleden met vrouwen. Hij hoopt dat Julia hem trouw is gebleven maar twijfels slaan toe bij het zien van de beelden van de dreamdate van Julia. Julia is tijdens Temptation Island veel opgetrokken met single Niels. Victor laat op het laatste kampvuur beelden aan Wouter zien waarop te zien is dat Julia sneaky gedrag vertoont. Zo zegt Julia tijdens de rit in het busje dat haar lippen opgezwollen zijn, en probeert ze een reactie los te krijgen bij Niels. Wouter schrikt van de beelden en krijgt de kans om Niels een vraag te stellen. Hij grijpt die kans en vraagt op welk vlak Niels vindt dat Julia te ver is gegaan. Niels geeft aan open kaart te spelen, en vertelt Wouter dat er een afspeellijst was met de naam ‘ik wil je keihard n* maar dat kan niet’. Niels zegt dat Julia die afspeellijst nadrukkelijk aan hem heeft laten zien. Wouter had dit niet verwacht en je ziet dat de moed hem in de schoenen zakt. 

Wouter en Julia van Temptation Island zijn uit elkaar

Bij het weerzien zijn Wouter en Julia in eerste instantie superblij en vliegen ze elkaar in de armen. Wouter heeft een grote bos rozen gekocht voor Julia en je ziet dat Julia gelijk opbloeit. Toch komt Wouter straight to the point en vraagt hij aan haar naar de afspeellijst. Julia ontkent dat dit een hint was voor Niels en Wouter gelooft haar. Ze besluiten samen te vertrekken van het eiland en het lijkt erop dat ze een happy end hebben. Toch is niets minder waar en zie je dat ze drie maanden later uit elkaar zijn. Wouter heeft door zijn werk weinig tijd gehad voor de relatie met Julia en de twee hebben daarom besloten het uit te maken. Je ziet dat Julia dit erg lastig vindt en het resulteert in een vurige discussie. Ze geven elkaar de schuld en het lijkt erop dat dit niet meer goed komt. Another relationship down

Donna ziet de heftige beelden van Nico

Het laatste koppel dat elkaar gaat terug zien in aflevering 13 van Temptation Island 2021 zijn Donna en Nico. Zij zijn samen naar Temptation Island gekomen omdat Donna onzeker was, en Nico niet 100% vertrouwde. Donna heeft het na het zien van de eerste beelden al uitgemaakt en ze geeft aan daar nog steeds blij mee te zijn. Monica laat Donna de beelden zien van de dreamdate van Nico en ze staat perplex. Donna dacht dat Nico een connectie had met single Presley, en is dus verbaasd dat hij iemand anders heeft meegenomen op de dreamdate. Donna krijgt te zien dat Nico en Laure een hete avond hebben gehad, en bij het horen van Laure’s gekreun slaat ze haar hand lachend voor haar mond. Ze kan dit niet serieus nemen en vind het echt niet kunnen. Awkward

Zijn Donna en Nico weer terug bij elkaar?

Nico en Donna zien elkaar terug op het laatste kampvuur en de spanning is om te snijden. Donna neemt plaats op het bankje naast Nico, maar weigert oogcontact te maken met hem. Het is een droevig gezicht en Nico zegt zacht dat hij spijt heeft van hoe alles gelopen is. Donna reageert krachtig en zegt dat spijt altijd te laat komt. Vervolgens hebben ze een discussie over dingen die er gezegd zijn tijdens het avontuur. Er valt niets meer goed te maken en Donna en Nico vertrekken beide als vrijgezel van het eiland. 

Drie maanden later zie je hoe het nu is gesteld met Donna en Nico. Zijn ze nog bij elkaar? Heeft Donna Nico vergeven? Op social media leek het alsof ze weer bij elkaar waren, maar gelukkig zijn dit alleen maar roddels en speculaties. Nico mocht wel blijven werken bij de ouders van Donna, maar verder hoeven ze niets meer van elkaar. Donna heeft tijdens de uitzendingen meerdere berichten gehad van vrouwen die contact hadden met Nico tijdens hun relatie. Dit maakt Donna boos, gezien Nico blijft liegen. De aflevering wordt afgesloten met Donna, die tegen Nico zegt dat hij heel leuk en aardig is, maar door zijn leugens absoluut geen relatiemateriaal vormt. Wij zijn blij dat Donna meer zelfverkerdheid heeft gekregen, en dat Nico is exposed… 

Sneak peek

In de sneak peek van volgende week is het de beurt aan Aylin en Efrain en Delphine en Bert. De emoties gaan in die aflevering hoog op lopen, en wij kunnen niet wachten op de laatste aflevering van Temptation Island. Tot volgende week babes!

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Bron: VideolandBeeld: tom cornelissen