Lifestyle

8 manieren om je partner in the mood te krijgen

Zin in sexy time maar je partner niet? No worries, want wij gaan je vertellen hoe jij je partner (of jezelf) in the mood kan krijgen. 

Geuren

Geuren roepen niet alleen herinnering op, maar ook opwinding. Vanille bijvoorbeeld is een geur die ervoor zorgt dat jou vent sneller in the mood komt. Het ruikt lekker zoet en haalt het beste naar boven bij mannen. Dus doe dat ene geurtje op die hij lekker vindt, en have some sexy time girl!  

Muziek

Muziek brengt niet alleen sfeer aan een date maar het kan je ook behoorlijk opwinden. Zet een playlist op waar jij en je partner zich ontspannen bij voelen. Welke muziek hangt volledig af van jou smaak en stemming. Onze favoriet blijft toch wel die goude ouwe plaat ‘Sexual healing’ van Marvin Gaye. 

Kaarsen 

Kaarsen staan voor romantiek en gezelligheid, en dat is de perfecte combinatie om hem helemaal in the mood te krijgen. Kies dinerkaarsen als je voor een royale uitstraling gaat, of een lekkere geurkaars (vanille bijvoorbeeld). Steek aan dat ding!  

Sexy lingerie 

Niets is zo sexy als aankomen in een mooi lingeriesetje. Zelfs als je al deze bovenste dingen niet doet, zorgt het ervoor dat hij binnen no time zin in jou heeft. Misschien droomt hij er al jaren van om jou te zien in dat ene pakje. Make it special girl!

Voorspel

Voorspel is altijd belangrijk, ook als je beide al in the mood bent. Maar als dat niet het geval is kan dit hem juist extra opwinden. Plaag hem een beetje en neem de tijd. Hoe meer je de spanning opbouwt, hoe beter de seks. 

Dirty talk

Dirty talk kan het laatste zetje zijn om jouw partner in the mood te krijgen. Fluister sensueel wat je met hem zou willen doen of wat je (niet) aan hebt. Wedden dat hij je niet kan weerstaan? 

Flirten 

Flirten is de meest bekende methode om iemand in the mood te krijgen. Raak zijn been aan, kijk diep in z’n ogen en wees lief voor hem. Mannen vinden het heerlijk als je ze aandacht geeft.  

Massage 

Er is een reden dat er elk jaar een massagedate tussen zit op Temptation Island. Het breekt het ijs, jullie moeten elkaar aanraken en het maakt je ontspannen. Voor jou en je partner kan dit ook erg voordelig zijn en het is 100% een moodmaker. Het enige nadeel kan zijn dat hij té ontspannen wordt en niet meer op wilt staan. Masseer dus niet te lekker… 

Lees ook:

Sexy films of series om te kijken met je crush vanavond

Dit zijn de 20 meest sexy songs voor in de slaapkamer

Bron: Fem-fem