News

Sander van Ex on The Beach laat de naam van andere deelnemer óver zijn ex heen tatoeëren

Tattoo Elvis aka Sander uit Ex on The Beach was een tijdje samen met Kelly uit Love Island en had haar naam ook vereeuwigd op zijn lichaam, maar nu is dit verleden tijd en gaat hij Danny zijn naam hierover laten tatoeëren…

Sander gaat naam van Danny uit Ex on The Beach tatoeëren

Van Sander uit Ex on The Beach weten we natuurlijk dat hij van de vrouwtjes houdt en hij dan ook al heel veel exen heeft, waaronder de messenslijper Isidora en ook de enige echte Kelly uit Love Island. De romance met Kelly was helaas van korte duur, maar Sander heeft haar naam wel vereeuwigd op zijn lichaam en dat is nu natuurlijk niet zo toepasselijk meer… Gelukkig hebben de twee geen ruzie dus is naar de naam kijken van zijn ex girlfriend niet zo erg, maar daar gaat binnenkort wel verandering in komen. Want als hij Boxing Influencers tegen Danny zou verliezen, zou hij Danny zijn naam hier overheen laten tatoeëren en laat Sander nou net hebben verloren!

De weddenschap om de tattoo

De weddenschap stond dat als Sander Boxing Influencers zou verliezen, hij binnen twee weken de naam Danny over de tattoo van Kelly uit Love Island zou laten tatoeëren. Na een spannende pot verloor Sander toch echt en belofte maakt schuld, want Sander gaat er binnenkort aan geloven… Oh my gosh, als Sander zich dan volgende keer bij iemand voorstelt zullen ze dan toch snel denken dat hij gewoon Danny heet, want een tatoeage op je pols valt ook nog mega op!