News

Bewezen: In de sportschool is de kans op het scoren van een date het grootst

Ben je Tinder dates helemaal zat en lukt het je hier maar niet om je perfecte match te vinden?  Dan doe je het al die tijd helemaal verkeerd, want de grootste kans om een date te scoren is niet op een datingapp, maar gewoon in de sportschool!

De sportschool is the place to be om een date te scoren

Je zou het misschien niet verwachten gezien je in de sportschool er vaak niet op je best uit ziet, maar uit onderzoek blijkt dat je in de sportschool de grootste kans hebt om een date te vinden. Helaas is de grootste kans om een date in de sportschool te scoren wel pas in het voorjaar, omdat er dan meer mensen naar de sportschool gaan. Ook zijn mensen dan onbewust meer bezig zijn met een nieuwe lover vinden, en laat dat nou net zijn wat je wil. Maar hé; bekijk het positief. Je hebt dan misschien nog geen nieuwe vlam tijdens de feestdagen, maar je kan de hele winter wel gewoon je beenhaar laten staan. Dat is ook wat waard, right?

Ben je geen fan van de sportschool?

Mocht je geen fan zijn van naar de sportschool, maak je dan vooral niet te druk. Je hebt namelijk ook een grote kans om date te scoren in de dansschool, tijdens het hardlopen, op de tennisbaan en zelfs op de skipiste. Dat laatste snappen we eigenlijk wel, want de hele vibe als je op de skipiste in Oostenrijk met sneeuw staat is al zo sprookjesachtig dat het de romantiek met een andere wintersporter gewoon uitlokt. Dus meiden, trek je mooiste wintersportoutfit aan, want wie weet wat ervan gaat komen tijdens de eerstvolgende wintersportvakantie..

Lees ook:

7 x workouts die je samen met je lover kunt doen

Bewezen: je sport beter met een vriendin