Astrologie

Dit moet je volgens je sterrenbeeld doen tijdens de feestdagen

feestdagen-sterrenbeeld

Zin in kerst? Duhh! De planning is al gemaakt, maar nu blijkt dat onze planning voor de feestdagen bepaald wordt door ons sterrenbeeld. Volgens jouw sterrenbeeld zijn dit namelijk de activiteiten die jij met de feestdagen zal gaan ondernemen. Ook zo benieuwd wat jij gaat doen met de feestdagen volgens je sterrenbeeld?

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Kreeften houden er heel erg van om in hun eigen huis en omgeving te zijn. Daarom zullen kreeften kerst dan ook in hun eigen huis met veel vrienden en familie vieren, waardoor zij tijdens de feestdagen helemaal in hun element zijn.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Als je een Leeuw bent breng je kerstmis vast één en al feestend door. Jij houdt er namelijk onwijs van om je meest sexy kerstjurkje uit de kast te trekken en flink wat hartjes sneller te laten kloppen. Organiseer zelf een feestje of kijk welke feestjes er in je omgeving georganiseerd worden.

Maagd | 23 augustus – 22 september

De Maagd is tijdens kerstmis vooral erg druk om het familiediner op rolletjes te laten verlopen en pas als dit helemaal is gelukt en het diner een succes is geworden, kan de Maagd tot rust komen. Wat voor de Maagd een geslaagde kerstmis betekent!

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen nemen tijdens kerstmis graag de rol als gastvrouw of heer op zich en vinden het leuk om alles tiptop in orde te maken voor als hun vrienden en familieleden op de stoep staan. Zo zal de Weegschaal druk zijn met wijntjes bijschenken en de borden uitserveren. Dat klinkt als een gezellige kerst!

Steenbok | 22 december – 19 januari

Als Steenbok ben jij tijdens kerst dol op tradities, en doe jij dan ook niets liever dan herinneringen maken met de dierbaren om je heen. Zo geniet je van de kleine dingen die de feestdagen speciaal maken en ben je tijdens kerstmis mega gelukkig.

Stier | 20 april – 20 mei

De Stier zal tijdens de feestdagen de meeste tijd in de keuken doorbrengen om een feestmaal voor de familie klaar te maken, want jullie Stieren houden enorm van eten en samenkomen met familie. En laten dat nou net de twee dingen zijn die jij met kerst moet doen!

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Als Schorpioen houd jij echt van lachen en gek doen en tijdens de kerst zal je dan ook de rol als comedian op je nemen. Met jouw hilarische grappen zal niemand zich vervelen en zal iedereen de tranen over hun wangen hebben lopen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Als Boogschutter fleur je tijdens de kerst met jouw optimistische karakter iedereen aan de kerst tafel helemaal op. Zo ben je heel gemakkelijk in de omgang en merk je het meteen als iemand niet helemaal happy is.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Als Waterman wil jij alles uit de feestdagen halen en party je er dan ook goed op los. Zo zoek jij dan ook altijd een manier om het gezellig te maken en of dat nou in de club is of met je vriendinnen tijdens een spelletjesavond, dat maakt dan ook niet uit!

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen willen graag liefde uitdelen. En hoe kun je je liefde tijdens kerst beter uitdelen dan door middel van eten? De Vissen fungeren tijdens de kerstdagen dan ook als kok en maken een supermaaltijd voor hun dierbaren.

Ram | 21 maart – 19 april

Tijdens de kerstdagen is de Ram altijd het meest gestresst, want er zijn zoveel dingen die opeens helemaal anders zullen lopen. Zouden jullie uit eten gaan, wil iedereen opeens gourmetten. En dan zijn er al drie chocolade kerstballen uit de boom gepikt. Oh no, that can be stressful. Maar maak je niet te druk Ram, de kerstdagen worden voor jou evengoed ook leuk!

Lees ook:
Déze drie sterrenbeelden vinden het heerlijk om alleen te zijn

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Met de kerst is de Tweeling vooral heel erg druk. Gaat het tafel dekken wel goed, staan er genoeg lekkere hapjes op tafel en is het eten al gemaakt? Jij houdt graag de controle over of alles wel goed gaat.

Beeld: pinterest