Lifestyle

Met deze eigenschappen scoor jij punten bij de mannen

Ze zeggen wel eens dat mannen van Mars komen en vrouwen van Venus. En dat is voor een reden. We denken dat we mannen kennen en weten hoe we ze voor ons moeten winnen. Toch verbaast dit lijstje ons en leren we weer meer over de voorkeuren van een man. Benieuwd hoe jij punten kan scoren bij mannen? Lees snel verder!

Ambitie hebben 

Mannen houden van vrouwen die ambitie hebben. Natuurlijk betekent dit niet dat je per se een baan moet hebben waar je veel mensen leiding geeft of veel verdient. Maar wel dat je doorzettingsvermogen en energie hebt. Mannen vinden het leuk als vrouwen hun dromen achterna jagen en een drijfveer hebben. Dus stop met bingwatchen en chase your dreams girl

Barmhartigheid 

Met barmhartigheid bedoelen we natuurlijk het tonen van compassie. Mannen vinden het fijn als een vrouw ze de ruimte geeft om hun gevoel uit te spreken en te tonen. Ze zijn op zoek naar een comfortzone en willen zich veilig voelen bij een vrouw. Inlevingsvermogen is daarom ook een eigenschap die mannen erg prettig vinden. 

Hetzelfde gevoel voor humor

Met elkaar kunnen lachen is natuurlijk het allerbelangrijkste in een relatie of vriendschap. Het begrijpen van elkaars humor is dan ook een groot pluspunt volgens mannen. Natuurlijk betekent dit niet dat je om al zijn grappen moet lachen, maar als dat zonder moeite gaat, scoor je zeker punten. 

Zorgzaam zijn

Een vrouw die zorgzaam is vinden mannen vaak relatiemateriaal. Je wil in de toekomst misschien wel kinderen samen en weten dat de vrouw goed voor een ander kan zorgen is een geruststellende en mooie eigenschap. Daarbij vinden mannen het ook heerlijk om (soms) vertroeteld te worden door een vrouw. 

Zelfverzekerdheid

Een zelfverzekerde vrouw is vaak veel aantrekkelijker als een onzekere vrouw. Natuurlijk bedoelen niet dat je nooit onzeker mag zijn, maar sterk in je schoenen staan en weten wat je waard bent is heel belangrijk voor een man. Als je zelfverzekerdheid uitstraalt maak je meer indruk op mannen en zien ze je dus ook sneller staan. Dit komt ook doordat mannen het leuk vinden om te jagen en dan het liefst op iemand die zich niet zomaar gewonnen geeft. Dus ga stralen meid!

Je bent wereldwijs

En dit heeft helemaal niets te maken met jouw opleidingsniveau. Mannen vinden het leuk als een vrouw weet wat er aan de hand is in de wereld en mee kan praten over dit soort onderwerpen. Jullie kunnen meningen en gedachtes uitwisselen en uren kletsen over van alles en nog wat. 

Verzorgd zijn

Met verzorgd zijn bedoelen we dat je de nodige aandacht besteedt aan je uiterlijk. Niet dat je elke dag in een galajurk moet aan komen, maar een beetje extra aandacht aan je uiterlijk besteden vinden mannen erg leuk. Een beetje make-up, een lekker geurtje en hakken doen het al vaak voor een man. Mannen houden van vrouwen met charme. 

Gezond leven

Een gezond leven hebben vinden mannen vaak heel aantrekkelijk. Je bent je er bewust van dat eten en beweging belangrijk zijn en vindt het leuk om hierin ook dingen te ondernemen. 

Je durft tegengas te geven

Mannen vinden het een grote afknapper als een vrouw hen naar de mond praat. Speak up en zeg wat je vind. Communiceer duidelijk en kom op voor je mening. Een vrouw die over zichzelf heen laat lopen, daar zal ook over heen gelopen worden. En dat is niet alleen vervelend voor jou, maar ook voor de man die je wilt. 

Zelfstandigheid 

Een man vindt het leuk als een vrouw zelfstandig is. Je maakt je eigen planning en bent niet afhankelijk van hem om iets te doen in je leven. Je bent een independent woman en dat is reuze aantrekkelijk, YEAH!

Lees ook:

15 tekenen dat hij écht de ware voor jou is

Dit zijn de 4 grootste afknappers volgens mannen

6 dingen die mannen (stiekem) niet chill vinden in bed

Bron: manmanBeeld: femfem