News

ZIEN: Volgens een fan-theorie gaan we Ellie terugzien in het vierde seizoen van You op Netflix

We zijn nog maar net bijgekomen van het derde seizoen van You op Netflix, maar nu er wordt al gespeculeerd dat we Ellie in het vierde seizoen van de serie terug gaan zien. Wait, whut…

Fan-theorie You Netflix

Zien we Ellie in het vierde seizoen van You op Netflix?

Aan het einde van het derde seizoen van You zagen we Joe natuurlijk in Parijs en nu gaat er een fan-theorie rond waarin we Ellie in het vierde seizoen ook gaan terugzien. Dit komt allemaal door een gesprek dat Love met Ellie had in het tweede seizoen van You en wat veel fans zich nu opeens weer herinneren. Zo zei Love namelijk tegen Ellie dat als het filmen haar niet zou lukken dat ze dan naar de kookschool in Parijs moest gaan. Veel fans hebben nu het idee dat Ellie hier nu ook écht is en dat zij Joe hier in het vierde seizoen van You zal gaan zien… Veel fans denken dat Ellie één van de weinigen kan zijn die Joe uit zou kunnen schakelen en dat zouden wij dan ook heel erg graag zien gebeuren!

Komt er een cross-over tussen Emily in Paris en You?

Omdat het derde seizoen van You natuurlijk in Parijs eindigde en omdat Netflix een meme van You en Emily in Paris deelde hebben veel fans ook het idee dat er een cross-over van de series gaat komen. Of dit echt zo is weten we natuurlijk nog niet, maar het zou best kunnen, want het tweede seizoen van Emily in Paris en het vierde seizoen van You moeten beide nog op Netflix komen. Oh my gosh, wat nou als Joe en Emily opeens een relatie krijgen in seizoen vier? We can’t wait!