News

Op deze bizarre plek heeft Imke uit Ex on The Beach een tattoo voor haar vriendje

Imke uit Ex on The Beach is nog maar vier maanden samen met haar vriend Jermaine en na twee maanden heeft ze hun liefde al laten vereeuwigen met een tattoo op een bizarre plek… Wow, dit heb je vast nog niet eerder gezien!

Imke uit Ex on The Beach heeft op bizarre plek een tattoo

Het lijkt dikke mik tussen Imke uit Ex on The Beach en haar vriend Jermaine. Eerst hadden ze namelijk al samen een couples tattoo gezet, maar Imke ging na twee maanden in de relationship nog een stapje verder namelijk met een tattoo van haar boyfriend zijn initialen op de binnenkant van haar lip… Van deze beslissing lijkt Imke op de dag van vandaag nog absoluut geen spijt te hebben, want ze heeft hem deze week nog een keer laten overtrekken zodat ze hem nog jaren bij zich draagt: “Nog een keertje er overheen zodat-ie zeker nog jaren blijft”

De relatie van Ex on the Beach Odim en Jørney is alweer over

Is Jermaine het voor Imke?

In Ex on The Beach leek Dusty het nog voor Imke te zijn, maar het lijkt erop dat Imke haar perfecte match nu toch écht heeft gevonden. Jermaine en Imke hebben elkaar van de zomer in een bar leren kennen en daarna is hij haar vaak berichtjes gaan sturen: “Eerst negeerde ik het wat, maar hij bleef moeite doen en uiteindelijk sloeg de vonk toch over. Alles is wel nog pril, maar hij heeft me wel officieel gevraagd zijn vriendin te zijn dus twijfelde ik zeker niet!” Wij hopen voor Imke dat dit niet snel ten einde zal lopen als bij andere realitysterren anders zit je toch met zo’n intense tattoo opgescheept…

Bizarre tattoo Imke Ex on The Beach

Beeld: MTV, Ex on The Beach