Lifestyle

Bohemian Instagram influencers die je eigenlijk wel moet volgen

Een weekje overwinteren in Ibiza klinkt met deze temperaturen als het perfecte idee. Maar in Nederland kun je ook helemaal het Ibiza gevoel krijgen met de juiste bohemian kleding. Wij hebben daarom ook de leukste bohemian Instagram influencers voor jou op een rijtje gezet die je eigenlijk wel moet volgen!

Bohemian Instagram influencers die je moet volgen

Deze bohemian Instagram influencers moet je echt volgen voor toffe kleding inspiratie, want zo ben je tijdens die koude regen met jouw outfit toch een beetje in Ibiza.

Lina Moonshine

In de winter denk je misschien niet zo snel aan een bohemian outfit, maar niks is minder waar want je kunt dit in de winter ook super leuk stylen, net zoals deze jurk van Lina. Je zou deze jurk namelijk kunnen combineren met een cropped truitje en stoere cowboylaarzen, zodat je die bohemian feeling houdt, maar niet ijsberend op je werk zit!

View post on Instagram
 

Romy Boomsma

Romy Boomsma is een bohemian influencer die je echt moet volgen op Instagram, want haar foto’s hebben een super toffe dreamy vibes en haar outfits geven ons mega veel inspiratie. Zo ook deze outfit van haar, deze outfit is mega hip door het mooie vestje en de blouse daaronder. Stijl hem met een blauwe flared jeans en gouden sieraden en voilà klaar is kees.

Goedkope vakantie in Europa? Wij verzamelden 6 budgetproof plekken

View post on Instagram
 

Soesja Leugs

Last but not least geeft de nog vrij onbekende Soesja Leugs ook de bohemian vibes op Instagram die je gewoon wilt hebben. Haar outifts zijn dan ook altijd mega vrolijk en wij hebben de leukste voor je uitgezocht. Deze outfit zou je namelijk heel erg leuk kunnen stylen met niet te opvallende sieraden en zou je in plaats van voor een bruine riem ook voor een kleurrijke riem kunnen gaan wat jouw outfit de extra touch geeft.

Je kunt nu met je besties op retreat naar Ibiza

View post on Instagram