Lifestyle

Dit zijn de 4 grootste afknappers volgens mannen

afknappers-mannen

Jij bent jij en dat is helemaal oké, laten we dat voorop stellen. Je hoeft jezelf dus, na het lezen van onderstaande punten, niet aan te passen aan de wensen van sommige mannen. Maar voor de zekerheid hebben we onderstaande punten wel even voor je op een rij gezet; dit zijn namelijk de grootste afknappers volgens mannen.

1. Geen humor

Humor verschilt natuurlijk per persoon, maar dit is wel een grote speler als het gaat om de klik tussen jullie. 94 procent van de mannen beschrijft hun ideale partner als grappig en als je niet met elkaar kan lachen, kan dat je de kop kosten.

2. Verlegenheid

Natuurlijk kan je als introvert niet ineens een extravert worden, maar mannen blijken een outgoing personality toch wel iets interessanter te vinden. Je communicatiestijl moet namelijk wel overeen komen. Natuurlijk maakt het dan niet uit of je een gesprek aan gaat met iedereen in de ruimte, maar vaak wordt het niet als heel aantrekkelijk gezien als je in je eentje in een hoekje blijft staan.

3. Geen ambitie

Aim high! Mannen vinden het doorgaans mega aantrekkelijk als vrouwen ambitie hebben, en doelen voor de toekomst. Of je nu het liefst je eigen bedrijf wil starten of een grote reis wil maken, maakt niet uit. Wanneer iemand niet weet wat hij of zij wil doen met het leven, kan dit als laks over komen en dat is niet bepaald positief.

4. Compleet verschillende interesses

Tja, als jij het liefst als een zeester op bed wil liggen en hij een mega voetfetisj heeft en bondage prefereert, wordt het nogal moeilijk. Kortom: als jullie twee compleet andere interesses hebben, kan dat een probleem worden. Mannen genieten dan ook minder van een avontuur tussen de lakens.

Beeld: 10 things I hate about you