Lifestyle

Deze acht dingen moet jij absoluut niet doen na je break up

Het is over en uit tussen jou en je lover en of jij nu degene was die de relatie beëindigde, of dat jij degene bent die gedumpt is, het is en blijft een vreselijke periode. Kom jij net uit een break-up dan kun je deze acht dingen beter niet doen…

Acht dingen die je absoluut niet moet doen na een break up

Je wil graag een hoop doen om hem te kunnen vergeten, maar dit kun je allemaal beter niet doen! 

Alle Instagramposts meteen verwijderen

Als het uit is, ben je natuurlijk in staat om meteen alle Instagramfoto’s en Instagram Stories samen te verwijderen, maar dat kun je beter niet meteen na de break up doen, want zo hou je de eer vooral aan jezelf en verlaag je, je niet tot zijn niveau. Je kunt hier het beste dan ook tot een paar dagen na de break up mee wachten en dan mag je alles er meteen vol agressie afhalen en vergeet die initialen in je bio niet, hé!  

Bizar: dit zijn de ergste verhalen over gestoorde exen

Ga hem nou niet stalken girl

Het is mega verleidelijk om na jullie break up iedere vijf minuten zijn Instagram-account te refreshen om te kijken of hij al een ander meisje volgt, maar dit kun je beter niet doen, want zo maak je jezelf alleen maar helemaal gek als het wel zo is… Oh en dat geldt hetzelfde voor zijn moeder zijn Facebook, been there done that, maar nee ze heeft echt nog geen nieuwe foto’s van hem gepost!
 

Ga niet alleen maar shoppen

We get it bij een nieuw leven zonder je ex horen ook nieuwe kleren en dat is een super goed idee als je net zoveel geld als Blair Waldorf hebt, maar als dat niet het geval is kun je beter niet in een keer de hele winkelstraat leeg halen.

Wekenlang alleen maar in bed liggen huilen

Het is helemaal oké om even een paar dagen alleen maar huilbuien te hebben, maar na een week moet het ook wel klaar zijn, want als je lacht, ben je natuurlijk een stuk leuker en knapper niet te vergeten. Misschien ben je nog wel een beetje verdrietig na de break up, maar probeer ook te genieten van de leuke dingen in het leven. Als je je namelijk vrolijker voordoet dan je echt bent ga je op een begeven moment ook geloven dat je écht gelukkig bent en niet veel later ben je misschien wel écht weer gelukkig. Dus, trek je mooiste outfit aan en ga ervoor!

Alleen maar sad songs luisteren

De break up songs kun je als je relatie net uit is ook beter links laten liggen, want echt gelukkig word je van zulke jank nummers niet echt en zullen je ook niet helpen om weer te gaan lachen. Als je dan toch muziek wilt gaan luisteren kun je eerder voor een song als thank u, next van Ariana Grande gaan toch?

Tips om een vriendin door de break-up heen te loodsen

 

Duik niet meteen in een andere relatie

Na die hartverscheurende break up wil je natuurlijk zo snel mogelijk doorgaan met je leven, maar meteen in een andere relatie duiken gaat je daar waarschijnlijk niet bij helpen… Mocht jee relatie uit zijn gegaan omdat je al verliefd was op een ander, dan hebben we niks gezegd en moet je er vooral voor gaan, meid!

Onaardig doen over je ex-lover

Wij weten dat je hem graag in ieder gesprek dat je met iemand voert de grond in wil trappen, maar of dat echt handig is…. Blijf je classy zelf en besteed niet te veel aandacht aan je ex-vriend in alle gesprekken die je met iemand voert. Zo komen er sneller leuke nieuwe jongens op je pad en blijf je er niet zo snel in hangen…

Geen zielige quotes op Instagram

We weten dat een break up zwaar is, maar je zult er toch echt door heen moeten komen en daar helpen zielige quotes op Instagram posten als “the biggest regret of my life is falling in love” echt niet bij. Hier mee laat jij jouw volgers namelijk juist weten dat je nog steeds niet over de break up heen bent en hierdoor word je allesbehalve vrolijk. Mocht je nou echt een quote willen posten, kun je beter voor een vrolijke quote gaan!

 

Must reads 👀