Films & Series

Sexy films of series om te kijken met je crush vanavond

Zin om even in the mood te komen vanavond? Met deze films en series krijg je dat binnen no time voor elkaar. 

Sexy films en series

Als we één ding zeker weten, is dat je een spannende avond gaat beleven als je deze films of series aan zet. Veel seks, mooie halfnaakte torso’s en tal van sexy scènes. Klaar voor?

1. Newness

In deze film proberen Martin en Gabi met alle macht een goede, gezonde relatie op te bouwen. Wanneer dit ze toch iets te saai blijkt te zijn, zoeken ze samen naar een oplossing. En die is meer sexy dan je denkt..

2. 365

True, deze film kan qua kwaliteit veel beter. En lijkt op fifty shades. Maar goed, hier zitten meer dan genoeg sexy scènes in. Een jonge maffiabaas ontmoet Laura en besluit haar te kidnappen (?!) om haar binnen 365 dagen verliefd op hem te laten worden. Niet echt een gezonde manier om een relatie op te bouwen, maar het gaat er erg hot and steamy aan toe.

3. Bridgerton

Wie denkt dat Bridgerton alleen maar een simpele meisjes-serie is, heeft het gruwelijk mis. Naast de ontzettend knappe Duke Simon komen er stomend hete scènes in voor. Hoofdrolspeelster Daphne moet een geschikte man vinden, maar besluit een relatie te faken met Simon. De dingen die absoluut niet fake zijn, zijn haar orgasmes. Worth the watch. 

4. Sex/Life

In deze serie begint de prachtige Billie te twijfelen aan haar huwelijk en de gedachten aan haar ex met wie ze ‘s werelds beste seks had helpen daar niet echt bij. Als ze die ex dan ook nog eens tegen komt, wordt het al helemaal moeilijk. En sexy. 

5. Eyes Wide Shut

Deze is iets meer gedurfd dan de vorige films en series die we op hebben genoemd. In deze neo noir psychologische thriller en erotische film (hele mond vol, we weten het) zoeken Tom Cruise en Nicole Kidman de randjes op.