News

ZIEN: Doet het zusje van Emma Wortelboer mee met De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt?

Er werd al bekend gemaakt dat de opnames van De Bachelor 2022 in Mexico deze week zouden beginnen en nu lijkt het er verdacht veel op dat het zusje van Emma Wortelboer een van de kandidaten is die het hart van Thomas gaat proberen te veroveren….

zusje Emma Wortelboer The Bachelor 2022 Thomas van der Vlugt

Zusje Emma Wortelboer De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt

De opnames van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt gaan deze week eindelijk beginnen in Mexico en wat wel heel toevallig is, is dat Emma Wortelboer gisteren ook afscheid nam van haar zusje Sofie die volgens haar ook gaat ‘overwinteren’ in Mexico. Wow, dat kan geen toeval zijn toch? Als we Sofie haar Instagram dan ook zien zou zij dan ook helemaal het type van Thomas kunnen zijn. Omdat zij qua uiterlijk toch wel echt de girl next door is zonder poespas, waar Thomas onwijs van houdt. Helaas zal het nog wel even duren voordat we erachter zullen komen of Sofie een van de dames is die Thomas zijn hart zal proberen te veroveren, want wanneer De Bachelor 2022 op tv komt, is helaas nog niet bekend!

Foto: Instagram @emmawortelboer

Wat als Sofie De Bachelor 2022 zou winnen?

Als Sofie uiteindelijk mee zou doen met De Bachelor 2022 en met haar knappe koppie zou gaan winnen, dan hebben we er een nieuwe showbizz koppel bij. Want omdat Thomas zijn voorgangers in De Bachelor er zo een puinhoop van hebben gemaakt, moet Thomas volgens de nieuwe voorwaarden van de productie minimaal een half jaar bij de winnares blijven, zodat we geen Tony Junior en Julia situaties meer krijgen…

View post on Instagram
 

Must reads 👀