Lifestyle

Dit soort vieze dingen doe jij dus ook (stiekem)

Vrouwen lijken altijd heel schoon en netjes, maar wij weten eigenlijk dat dit stiekem helemaal niet zo is… Wij hebben de meest vieze dingen die jij sowieso doet op een rijtje gezet!

Deze vieze dingen doe jij sowieso stiekem

Wij weten bijna zeker dat jij deze vieze dingen sowieso één keer per week doet, want let’s be honest; het vrouwenleven gaat niet alleen over rozengeur en maneschijn!

Nooit je BH’s in de was doen   

Wij hebben allemaal die ene Bh die toch echt het allerlekkerste zit van alle andere BH’s in jouw kast en die je ook nooit in de was doet. Maar wist je dat dit eigenlijk heel erg vies is? Het zweet en de hoge zuurgraad in jouw BH tasten namelijk het elastiek aan wanneer je hem lang draagt. Hierdoor verspreiden bacteriën zich snel en is dit allesbehalve goed voor jouw lichamelijke hygiëne. Daarom zou je je bh dus het beste om de drie dagen kunnen wassen… We weten nu al dat we dit als een goed voornemen gaan doen, maar dat we hem uiteindelijk toch weer weken zullen dragen, right?

Je benen zo min mogelijk scheren

Vaak ben je super lang bezig met je benen scheren en hier heb je in het najaar dan ook allesbehalve zin in. Daarom scheren wij vrouwen onze benen in het najaar zo min mogelijk. Zo heb jij in de winter een heerlijk harig vachtje onder je broek, maar scheren we onze enkels wel. Zodat niemand dit door heeft. 

Fun fact: dit zijn de 7 verschillende soorten borsten die er zijn

In je neus peuteren

In je neus peuteren mocht vroeger echt niet van je moeder, maar is toch iets wat je nooit echt hebt afgeleerd. Soms zit het snotje namelijk zo erg te kriebelen in je neus dat je hem er wel moet uithalen. Gelukkig hoeven we hier niet meer geheimzinnig over te doen, want sowieso alle vrouwen doen dit.

Aan je oksels ruiken

Aan ’s ochtends iets te lang in bed blijven liggen maak jij je sowieso schuldig. Hierdoor vergeten we nog wel eens een douchebeurt te nemen en zijn we wel genoodzaakt om even aan onze oksels te ruiken voordat we kleding aan trekken. De meeste vrouwen gaan dan met hun hand over hun vieze oksel om vervolgens even goed te kunnen ruiken of we toch echt niet even snel onder de douche moeten springen…

Aan broeken ruiken of ze al in de was moeten

Jij draagt je lievelingsbroek het liefste de hele week, maar op een gegeven moment kom je toch echt op het moment dat je er even aan moet ruiken of hij al in de was moet. Meestal ruik je dan ook aan de zijde bij je kruis of er niet vieze luchtjes in je broek zijn blijven hangen. Eigenlijk best vies, maar liever een vieze gewoonte dan vies ruiken! 

Je onderbroek onderzoeken

Tijdens het ongesteld zijn, of als je veel afscheiding hebt in je onderbroek, heb je vaak de vieze gewoonte om dit even te onderzoeken. Zo kijken de meeste vrouwen vaak uitgebreid hoe ze deze catastrofe nou weer uit hun onderbroek gaan krijgen, want je hebt sowieso niet standaard een schone in je tas zitten. Hele vieze gewoonte van je, maar heel begrijpelijk…