Films & Series

Temptation Island 2021: het wordt steamy in aflevering 12

Temptation Island 2021 loopt alweer op zijn einde (snik). En hoewel we dit seizoen hebben genoten van alle juice, is deze aflevering the best. De kandidaten van Temptation Island 2021 gaan in aflevering 12 namelijk op dreamdate. Benieuwd wie zijn handjes niet heeft thuisgehouden tijdens de laatste date? Lees dan snel verder over Temptation Island 2021 aflevering 12.

Temptation Island 2021 aflevering 12

Welkom bij Temptation Island 2021 aflevering 12, en believe us, deze juice wil je horen. Het avontuur zit er bijna op voor de koppels en de aflevering begint dan ook op de laatste avond voor de dreamdate. Victor komt naar de villa van de mannen en heeft nog een paar extra beelden voor Efrain. De sfeer slaat gelijk om en Efrains gezicht veranderd in een spook. De beelden starten en Efrain kijkt met spanning. Hij krijgt beelden te zien van Aylin die heeft besloten om te stoppen met de relatie. Aylin zegt dat ze twee mooie jaren heeft gehad met Efrain, maar toch echt heeft besloten Temptation Island te verlaten als vrijgezel.

De emotionele rollercoaster van Efrain van Temptation Island 2021

Als de beelden afgelopen zijn zie je dat dit inslaat als een bom bij Efrain. Hij begint te schelden en wil dat de camera’s weg gaan. Wouter ziet dat Efrain in paniek raakt en houd hem vast. Nu barst Efrain in tranen uit maar het duurt niet lang voordat hij boos weg stormt. Shallie wil Efrain laten weten dat ze er voor hem is maar Efrain heeft daar geen zin meer in en snauwt dat ze weg moet gaan. 

Na de heftige beelden daalt de spanning in de villa van de mannen. Presley merkt dat Nico en Laure wat meer afstand houden van elkaar en grijpt haar kans. Ze gaat praten met Nico en ze wil benadrukken dat een dreamdate met haar zorgeloos en relaxed zal zijn. Dit brengt Nico aan het twijfelen. Zou hij dan toch Presley mee nemen op dreamdate?

Donna van Temptation Island 2021 is bang Jimi te verliezen

Bij de dames is er op de laatste avond een halloween party gaande. Iedereen heeft het gezellig en voordat de dames van elkaar worden gescheiden wil Julia nog benadrukken dat Delphine niet met Bert moet slapen als ze terug is. Delphine reageert hier op met allemaal flauwe grappen en vraagt vervolgens aan Joop of hij met haar wil vrijen op de dreamdate. Joop ziet dat zeker zitten…

Donna en Jimi beginnen steeds meer gevoelens voor elkaar te krijgen en Donna is bang dat Jimi haar na Temptation Island niet meer ziet staan. Toch blijft Jimi bij Donna slapen en delen ze een passievolle kus voordat ze naar dromenland gaan.

De dreamdates van Temptation Island 2021 aflevering 12

Dan is het nu tijd voor het moment waar we al 12 afleveringen op wachten: de dreamdates. Wie slapen er samen? Wie gaan een stapje verder? Lees snel verder want we kunnen alvast verklappen: er word wel meer gedaan dan alleen zoenen…

Aylin en Maxime gaan op dreamdate

De eerste dreamdate is die van Aylin en Maxime. Maxime vind Aylin de knapste dame van de villa en is dus blij dat hij mee mag. De date verloopt rustig en normaal en Maxime begint over de plotse breuk met Efrain. Aylin geeft aan geen spijt te hebben en ze is het absoluut niet eens met de keuzes van Efrain. Ze laat zichzelf niet meer zo voor schut zetten. Maxime denkt dat Aylin het heeft uitgemaakt om een reactie uit te lokken. Scherp hoor Maxime!

Efrain en Joyce gaan op dreamdate

Heh? Efrain gaat op date met Joyce en niet met Shallie? Ja, niet alleen heeft Efrain het bij Aylin verpest, maar nu ook bij Shallie. Ze hebben vanmorgen een gesprek gehad waar Shallie in aan gaf niet meer op dreamdate te willen met Efrain. Ze vond zijn reactie not done en respectloos. Efrain biedt zijn excuses aan maar hij zal toch echt iemand anders moeten kiezen voor de dreamdate.

Wouter en Noëlle gaan op dreamdate

Wouter en Noelle gaan waterskien en ze hebben het zoals altijd erg gezellig. Toch zit Wouter tijdens de date wel in zijn hoofd met Julia, die waarschijnlijk ook een romantische date heeft. Deze gedachte stoort Wouter en zorgt ervoor dat hij wat afstandelijker is. Noelle en Wouter zijn ondanks de dreamdate beste vriendjes en slapen dus apart. Ze wensen elkaar weltruste met een boks. Friendzone is niet meer te ontkennen. 

Julia en Niels gaan op dreamdate

Julia en Niels hadden vanaf het begin van Temptation Island al flink wat chemie. Toch besloot Julia dat het voor haar niet meer dan vrienden ging worden. Tijdens de dreamdate hebben Niels en Julia het wederom erg gezellig met elkaar en Niels merkt dat Julia na alcohol wat flirteriger word. Toch gebeurd er niks tussen de twee en slapen ze netjes apart. Althans, dat denken we…

Bert en Jamila gaan op dreamdate

Bert neemt na de uitbarsting van Kim vorige week single Jamila mee op dreamdate. Jamila had zin in een leuke dag en Bert zag zijn kansen. Jamila weet na twee weken dat ze Bert met een korreltje zout moet nemen en ze besluiten zelfs samen in een bed te slapen. Toch verloopt de date niet zoals Bert had gehoopt en zit hij aan het eind in zijn eentje in het bubbelbad, te denken aan zijn ex Delphine. Hij mist haar toch wel meer dan hij toe gaf. Oh Bert, not again

Delphine en Joop gaan op dreamdate

Delphine en Joop zijn tijdens het hele avontuur van Temptation Island al onafscheidelijk. Ze hebben een goede klik en kunnen erg met elkaar lachen. Ook dagen ze elkaar flink uit en op de dreamdate gaan ze een stapje verder. Delphine geeft aan graag naast Joop te liggen en met hem te knuffelen. Maar het blijft niet bij knuffelen… Delphine vraagt aan Joop of hij samen wilt douchen, wat vervolgt word door de opmerking ‘trek jezelf eens af’. Maar we zijn nog niet klaar want tussen de kusgeluiden door vraagt Delphine of Joop haar tongpiercing voelt.  De reactie van Joop zegt genoeg over de situatie: ‘Oi oi oi’.    

Donna en Jimi gaan op dreamdate

Donna en Jimi mogen hun dreamdate spenderen in een prachtige prive huis met zwembad en bubbelbad. Donna en Jimi beginnen steeds meer voor elkaar te voelen en het woord ‘verliefdheid’ is al een paar keer gevallen. Ze maken tijdens hun date goed gebruik van het luxe huis en gaan samen in bad. Als de camera’s ‘weg’ zijn stelt Jimi voor Donna te masseren. Deze massage krijgt een happy ending want aan het gekreun van Donna te horen geniet ze met volle teugen van Jimi’s handen en vingers. 

Nico en Laure gaan op dreamdate

Nico heeft ondanks zijn twijfels toch Laure op dreamdate meegenomen. Hij denkt dat als hij zich wil bewijzen, hij dit het beste kan doen met zijn grootste Temptation. Maar je voelt het al aankomen: dit is niet gelukt. Voordat het uberhaupt nog bedtijd is geeft Laure aan dat het moeilijk gaat zijn om van Nico af te blijven. Ongelijk had Laure niet en we moesten het geluid zachter zetten bij dit stukje. Het is namelijk overduidelijk dat Nico en Laure seks hebben, en het gaat er uhm hard aan toe… Laure maakt na de seks nog een opmerking dat hij de eerste man van de villa is die dit voor elkaar heeft gekregen. Good job Nico?   

Teaser van Temptation Island 2021 aflevering 13

De volgende aflevering van Temptation Island 2021 zullen de koppels elkaar weer zien bij het laatste kampvuur van dit seizoen. In de teaser zie je onder andere dat Wouter aan single Niels vraagt of Julia te ver is gegaan. Niels antwoord met ‘zal ik volledig open kaart spelen’. En we zien de serieuze blik van Wouter. Zou er dan toch meer gebeurd zijn dan wij denken? Ook zien in de volgende aflevering Donna en Nico elkaar terug en krijgt Donna ook het kreunfestijn te horen. Dat word nog wat. Tot volgende week girls!

Lees hier meer over Temptation Island 2021

Bron: VideolandBeeld: tom cornelissen

Must reads 👀