Lifestyle

Vijf dingen die je dus niet moet doen tijdens het zoenen

Dat je niet je moeder moet bellen of je kapsalon naar binnen moet werken tijdens de zoenpartij met je crush is voor iedereen wel duidelijk. Maar wat zijn nou echt dingen die je niet moet doen tijdens het zoenen? Wij vertellen het je.

Niet doen tijdens het zoenen

Dit moet je absoluut niet doen tijdens het zoenen

Ben je new to the game? Of wil je gewoon even een reminder van wat je in ieder geval níet moet doen tijdens je french kiss met je partner? Wij delen even vijf dingen met je die je te allen tijde moet ontwijken tijdens het zoenen.

De wasmachine

Ah, de wasmachine. Waak er asjeblieft voor dat je niet als een bezetene rondjes gaat lopen draaien met je tong in andermans tong, want dat wordt vaak niet als prettig ervaren.  

Heen en weer

Deze variant behoeft misschien iets meer uitleg. Het is bij tongzoenen de bedoeling dat je, met variatie maar toch rustig, rondjes draait met je tong in andermans tong. Het is dus niet, ik herhaal NIET, de bedoeling dat je het liedje ‘van voor naar achter van links naar rechts’ aanhoudt.

Te veel speeksel

Oei. Ooit met iemand getongd, waarna je de druppels nog net niet van je kin voelde druipen? Wij helaas wel. Probeer je lippen van tevoren enigszins vochtig te maken met je tong, maar niet te erg. Tijdens het tongzoenen gebeurt dit namelijk toch al. 

Meteen je tong erin

Bouw. De. Spanning. Op. Bij een gesprek met iemand ga je toch ook niet meteen met de deur in huis vallen? Precies, bij tongzoenen dus ook niet. Raak elkaar eerst even aan en kom langzaam dichterbij elkaar, waarna je begint aan het echte werk. Niet meteen je tong tegen zijn of haar huig aan manoeuvreren, dus. 

Niet afwachten

We gaan even proberen te voorkomen dat jullie elkaar plusminus vijf lange (lánge) minuten aan blijven kijken, alvorens de pret begint. Hoe langer je wacht, hoe kleiner de kans dat het überhaupt nog gebeurt en hoe kleiner de kans dat het enorm The Notebook-sexy wordt.