News

Get ready voor de Bachelor 2022: dit is het type van Thomas van der Vlugt

We zijn nog maar net bijgekomen van het drama rondom de Bachelor met Tony Junior. Maar we moeten alweer door, want Thomas van der Vlugt staat te popelen om het stokje van Tony over te nemen en heeft nu ook al verklapt wat zijn type girl is. Lees vooral verder en maak aantekeningen, ladies!

De Bachelor 2022: dit is Thomas van der Vlugt zijn type

Thomas van der Vlugt uit De Bachelor 2022 is qua uiterlijk niet zo kieskeurig en heeft dan ook geen vast type girl waar hij op valt. Blond, bruin of rood haar, dat maakt hem allemaal niet uit. Maar als je dacht dat het zo makkelijk is om Thomas te veroveren heb je het mis, want de boy heeft natuurlijk wel een aantal eisen waar een meisje voor hem aan moet voldoen. Zo houdt hij van meisjes die ambitieus en zichzelf zijn en heeft hij nog wel een paar opmerkingen als het op make-up aankomt: “Ik hou van the girl next door, gewoon een natural beauty. Niet te veel poespas.” Nou meiden, als je het avontuur van De Bachelor 2022 aangaat, kun je dus maar beter je make-up doos met hairextensions thuislaten. Anders heb je een grote kans dat je er de eerste rozenceremonie meteen uit vliegt… 

Thomas van der Vlugt vindt mensen naar huis sturen best lastig

Ondanks dat Thomas van der Vlugt heel veel zin heeft in de Bachelor 2022 lijkt het hem toch best lastig om ladies tijdens een rozenceremonie naar huis te sturen: “Het is natuurlijk wel bijzonder dat je uit zoveel vrouwen mag kiezen en het lijkt me ook heel vervelend dat je zoveel vrouwen naar huis moet sturen.  Maar ik zou het wel heel mooi vinden als je er uiteindelijk één uit de race komt en dat je daar ook echt blij blijft. Ik denk dat je vooral heel erg dicht bij jezelf moet blijven en dan ontstaat er wellicht iets moois.” Zou jij als je dit hoort het hart van De Bachelor 2022 willen veroveren?

Je moet sowieso een half jaar bij Thomas van der Vlugt blijven

Mocht je de Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt nou winnen, dan hoef je je geen zorgen te maken dat het net zo met je afloopt als met Tony Junior en Julia. De productie heeft namelijk besloten (gezien zijn voorgangers er zo’n puinhoop van maakten) dat Thomas minimaal een half jaar een relatie met de winnares van de Bachelor 2022 moet houden. Deze relatie hoeft natuurlijk niet helemaal echt te zijn, maar het moet alleen voor de buitenwereld zo lijken. Dus de winnares mag een half jaar lang Thomas unlimited kusjes geven, zonder dat zij echt een relatie hebben. Dat klinkt zeker niet als een straf, dames!

View post on Instagram