News

Outer Banks’ breakup: John B en Sarah zetten er een punt achter

Another one bites the dust.. Één van onze favoriete koppels is uit elkaar. John B en Sarah van de serie Outer Banks hebben er officieel een einde aan gemaakt. 

Break up Outer Banks

Outer Banks’ John B en Sarah zijn uit elkaar

Na onze enorme verslaving aan de serie Outer Banks waren we allemaal belachelijk enthousiast toen bleek dat John B, ook wel Chase Stokes, en Sarah (Madelyn Cline) in het echt ook aan het daten waren. Ze hebben elkaar ontmoet op de set van de Netflix-serie en hebben sindsdien maar liefst 18 maanden met elkaar gedate. De twee maakten hun relatie in juni 2020 op de meest schattige manieren kenbaar, zie hieronder één van de cute posts op Instagram. 

View post on Instagram
 

Samen in quarantaine

In de serie vluchtten ze samen en doken ze samen onder, in het echie hebben ze eigenlijk precies hetzelfde gedaan; ze hebben namelijk samen in quarantaine gezeten. Zelfs toen liet Madelyn nog weten dat Chase haar favoriete persoon op aarde was en waren de twee enorm happy met elkaar. Tot nu.. 

En toen was het klaar

Volgens menig bron was het een paar maanden geleden al finito voor de twee, maar nu blijkt het toch echt zo te zijn. Madelyn is afgelopen maand namelijk gespot met iemand anders (niemand anders dan 13 Reasons Why-acteur Ross Butler). Volgens haar zijn ze ‘gewoon vrienden’. Wij proberen in ieder geval even over de breakup van deze twee prachtige mensen heen te komen..