News

Andre Hazes is officieel weg bij Sarah voor zijn ex

Het is zonnebankbruin en het vliegt weg? Haha, André Hazes die weer vlucht naar Dubai nadat zijn relatie (waarschijnlijk) uit is. Sarah van Soelen en Andre Hazes zijn volgens juice channels namelijk niet meer bij elkaar. En de reden is echt niet te geloven…

André Hazes en Sarah van Soelen zijn uit elkaar om bizarre reden

Womanizer André Hazes en modepopje Sarah van Soelen lijken uit elkaar te zijn. Er is nog niks bevestigd maar alles wijst erop. Zo draagt Sarah haar kettinkje niet meer, heeft ze de initialen van André uit haar Instagram-profiel gehaald en zijn ze nooit meer samen gezien. Het koppel heeft nog niks bekend gemaakt over de breuk maar fans speculeren er op los. Maar nu krijgt ons juice oortje iets te horen van gossip-queen FawrynotSawry en Life of Yvonne, wat we niet aan ons voorbij kunnen laten gaan. 

Wil André Hazes ex Monique Westenberg terug?

FawrynotSawry, die bij Rumag werkt, heeft namelijk te horen gekregen dat André weg is bij Sarah voor zijn ex Monique Westenberg. WHAAAATTT? Ja het staat er echt! André, die Monique meerdere keren heeft vernederd, gaat weg bij Sarah omdat hij Monique terug wil. Of Monique dat ook nog wil is nog maar de vraag… Maar in deze relatie-soap kan alles. Wij zijn benieuwd hoe dit gaat eindigen. Jullie ook? Rachel is er in ieder geval niet content mee. 

Lees ook:

FOTO: deze hint wijst erop dat Andre Hazes en Sarah van Soelen alweer uit elkaar zijn

André Hazes heeft een emotionele burn-out en neemt voorlopig rust

 

Beeld: Instagram

Must reads 👀