Love

Met deze tips kan jij binnen no-time ontzettend goed zoenen

tips-zoenen

Of je nu nog wacht op je eerste zoen (we've all been there) of gewoon nog een opfriscursusje nodig hebt; met deze tips word jij sowieso een pro in zoenen.

1. Houd rekening met de omgeving

Je moet wel even rekening houden met jullie omgeving als het gaat om jullie zoen. Er een flinke zoenpartij in gooien als jullie je frikandel speciaal ophalen in de snackbar is dus niet echt gewenst. Probeer een goede ambiance te creëeren, zodat jullie je allebei op je gemak voelen en probeer gewoon niet al te zenuwachtig en te haastig te zijn. Dat maakt het er namelijk echt niet beter op, trust us. 

2. Bouw de spanning een beetje op

Jullie moeten je op jullie gemak voelen bij elkaar en daarnaast ook wel even het gevoel hebben dat je niet van elkaar af kunt blijven. Hoe je dat doet? Wees niet te enthousiast (niemand wordt opgewonden van een krijsende kleuter) en raak je lover even sensueel aan. Lekker dicht bij hem gaan zitten dus. Je kan ook even door zijn haar kroelen en hem een complimentje geven.

3. Niet meteen ter zake komen

Niets zo a-sexy als iemand die meteen zijn of haar tong tegen je gehemelte aan duwt. Het is dus wel van belang dat je even wacht tot het juiste moment met zoenen. Beweeg je gezicht langzaam naar dat van hem, en geef bijvoorbeeld eerst een kus op zijn wang. Dan ben je toch al halfway there. Vervolgens is het eigenlijk een kwestie van genieten van het moment.

4. Maak het de perfecte zoen

Oké, hier komen we bij het echte werk. Na de kus op zijn wang beweeg je je naar zijn lippen en kantel je je hoofd een beetje. Open je lippen en beweeg ze even niet te veel, zodat je voorkomt dat je als een soort wasmachine te werk gaat. Raak de lippen van je partner eens zachtjes aan met je tong, zo voel je snel genoeg of het tijd is om je te wagen aan de enige echte tongzoen.

5. Maak het iets meer spannend

Ben je toe aan een extra stap? Dan kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om wat aandacht te besteden aan de andere erogene zones van je partner. Deze zorgen er namelijk voor dat iemand opgewonden raakt. Dit zijn bijvoorbeeld de nek, schouders of vingers. Beweeg je lippen van de zijne over zijn wang naar zijn nek en wij beloven je dat het binnen no-time spannend is tussen jullie.