News

FOTO: Quentin is nadat Channah Koerten hem heeft aangereden nu al met en ander meisje gespot

Vorige week was er een hoop drama gaande bij Channah Koerten en Quentin. De twee zouden nadat Channah Quentin heeft aangereden namelijk uit elkaar zijn gegaan en wat blijkt? Hij is nu al met een ander meisje is gespot. Huh?

Quentin is na aanrijding Channah Koerten nu al met een ander meisje gespot

Afgelopen week vond er nog een groot drama bij de Koertjes op Curaçao plaats en dat was niet gewoon een ruzietje. Nee, het is echt goed mis tussen Channah Koerten en Quentin. Hij deelde afgelopen week dan ook via zijn Instagram Stories dat Channah hem heeft aangereden, omdat zij dacht dat hij met een ander meisje in de auto zat. Wait, whut? Op zijn stories was toen ook te zien dat Quentin geen grapje uithaalde, want zijn auto lag helemaal in elkaar. 

Het nieuwe meisje is zeker niet Channah Koerten

Toch is het nog steeds niet helemaal duidelijk wie van de twee er nou gelijk heeft, want Channah Koerten vertelde een heel ander verhaal aan FawryNotSawry. Zo vertelde zij dat zij Quentin nooit iets aan zou willen doen of in gevaar zou willen brengen, omdat het de vader van haar kinderen is en dat zij ondanks alles nog steeds van hem houdt als de papa van haar kindjes. Toch denkt Quentin daar heel anders over, want ondanks dat hij en Channah nog maar een paar dagen uit elkaar zijn is hij nu al met een andere dame gespot. Wie deze dame is, is helaas nog niet duidelijk. Maar wat voor ons wel helemaal duidelijk is, is dat Quentin wel heel snel de moeder van zijn kindjes vergeet…

Channah Koerten Quentin

Bron foto: Instagram @reality.fbi